Zoeken Menu
Sluit
BLØF (geannuleerd)
  • Pop

BLØF (geannuleerd)

Vr 09 april 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 23:00

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Het concert is helaas geannuleerd. De kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen.

BLØF laat het volgende weten:

In verband met COVID-19 en alle onzekerheid die het virus met zich mee brengt hebben we helaas moeten besluiten onze theatertour van komend voorjaar te annuleren. Helaas ziet het er nu niet naar uit dat we onder de juiste omstandigheden voor volle theaterzalen kunnen spelen. Het is een moeilijke beslissing maar we willen jullie, de theaters en onszelf nu alvast duidelijkheid geven. Zoals iedereen in Nederland moet we ons aanpassen en inmiddels zijn we druk bezig met nieuwe plannen die we gaan uitvoeren zodra de omstandigheden het toelaten. En natuurlijk werken we aan nieuwe muziek. We missen jullie enorm en kunnen niet wachten jullie weer te zien.

Na een afwezigheid van vijf jaar is BLØF terug in de concertzaal. De Zeeuwse formatie heeft bepaald niet stilgezeten in de tussentijd. Hun laatste album AAN behaalde de gouden status; het nummer Zoutelande brak vele records en zorgde voor de langverwachte doorbraak in België. Het bracht de band op diverse grote podia; de shows in Ziggodome en Ahoy waren in een mum van tijd uitverkocht. Dit succes is het bewijs dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. En waar anders kan dat beter dan in de rust en de intimiteit van Musis?

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Vr 09 april 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 23:00

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)