Zoeken Menu
Sluit

Richtlijnen corona

Voor jouw en onze veiligheid volgen we de volgende richtlijnen voor en tijdens het bezoek. Zo genieten we samen zonder zorgen!

  1. Bestel je tickets online via musisenstadstheater.nl per persoon of per tweetal. Door de coronamaatregelen is zijn er geen tickets verkrijgbaar bij de kassa tijdens het evenement.
  2. Print je ticket of download jouw ticket op je telefoon. Zet je telefoon op de hoogste helderheid met je ticket op het scherm. 
  3. Kom zoveel mogelijk met de auto, fiets of lopend. Kijk hier waar je kunt parkeren in de buurt.
  4. Onze bezoekersvoorwaarden zijn aangevuld met hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Bij aankoop van een ticket ga je hiermee akkoord.  
  5. Indien je een gezamenlijk huishouden vormt mag je in een groep naar Musis & Stadstheater komen. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen. 
  6. In onze welkomstmailing (2 dagen voor je bezoek) en tijdens het bezoek krijg je instructies van onze medewerkers, zodat je veilig kunt genieten.  
  7. Heb je klachten? Of heeft iemand thuis of in de sociale omgeving klachten? Annuleer je tickets kosteloos. Neem contact op met ons bespreekbureau, bereikbaar van maandag - vrijdag van 11.00 - 16.00 uur via 026 - 4437343​.
  8. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op voor een veilig verblijf.
  9. Onze medewerkers behouden het recht voor om bezoekers toegang tot het pand te ontzeggen bij verkoudheidsklachten, koorts of het niet naleven van de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen.

Hartelijk dank voor je medewerking. Alleen samen krijgen we corona onder controle!