Zoeken Menu
Sluit

Kom bij DeCultuurclub!

Kom bij DeCultuurclub 

Algemeen

Cultuur maakt gelukkig! Een avondje theater of prachtig concert zet aan tot nadenken, prikkelt, ontroert, laat u lachen… Een bezoek aan Musis of Stadstheater Arnhem maakt dat u even alles vergeet. Even uit de waan van de dag. Hoe heerlijk is dat!

De Cultuur Club Arnhem is een enthousiaste club Arnhemse ondernemers en ondernemers uit de regio, die een aantal keren per jaar bij elkaar komen en samen genieten van een mooie voorstelling of concert. Samen dragen we bij aan het culturele klimaat van de stad en haar regio, aan de economische ontwikkeling en stimuleren we creativiteit en bedrijvigheid.

Ongeveer acht keer per jaar komt de Cultuur Club Arnhem bij elkaar. De bijeenkomsten worden rondom een voorstelling gepland of we brengen een bezoek aan een repetitie of een première van één van de huisgezelschappen van Musis & Stadstheater Arnhem. Het kan ook zijn dat we een wandeling of een excursie gaan maken. En natuurlijk staat lekker eten, meet and greets en kijkjes achter de schermen in het script.

Wij bieden u graag het leukste theatergezelschap van Arnhem, de Cultuur Club! Wij vertellen u de proloog, u bedenkt het plot en samen selecteren we de cast. Samen met u willen wij werken aan een gezond, cultureel klimaat in de stad en aan cultureel ondernemerschap.

Meedoen? Dat kan!

Een basislidmaatschap kost € 1.450,- voor twee personen per seizoen. Hiervoor krijgt u:

 • ± 8 volledig verzorgde avonden met ontvangst, diner, voorstelling en naborrel
  In het programma zit minimaal:
 • 1 première/voorstelling van een van onze huisgezelschappen Introdans, Oostpool of HGO
 • 1 culturele excursie (indien mogelijk)
 • Voorbespreekrecht voor alle voorstellingen in Musis en Stadstheater Arnhem
 • Vermelding als ambassadeur op de website van Musis en Stadstheater Arnhem

N.B. de Cultuur Club Arnhem is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur.

Bent u nieuwsgierig, wilt u meer weten of zich meteen aanmelden bij de Cultuur Club Arnhem? Bel of mail dan met Truus Linssen:
truuslinssen@musisenstadstheater.nl / 026 - 3720700

Een avond bij de cultuurclub Arnhem

Een avond van de Cultuur Club Arnhem ziet er meestal als volgt uit: vanaf 17.30 uur ontvangst met een borrel in Musis of Stadstheater. Om 18.00 uur dineren (met een mooi gesprek). Aansluitend bezoeken we een voorstelling/concert in Musis of Stadstheater Arnhem en we eindigen de avond met een hapje en een drankje.

Stichting

De Cultuur Club Arnhem is een zelfstandige stichting. De stichting organiseert, coördineert, beheert het lidmaatschap/brancheverdeling, zorgt voor het behouden van de doelstellingen en een meerjarenbeleid, zij wordt hierbij ondersteund door Musis en Stadstheater Arnhem. Het huidige bestuur bestaat uit voorzitter Lando Markhorst (Diabolo ICT), secretaris Rene Borghans (de Kempenaer advocaten), penningmeester Hans Verbugt (Musis en Stadstheater Arnhem). Truus Linssen (Musis en Stadstheater Arnhem) ondersteunt het bestuur.

Programma seizoen 18|19

Wanneer

Wat

Wie

Waar

woensdag 03-10-2018 BACON Dance Company Nanine Linning Grote zaal Stadstheater Arnhem
woensdag 07-11-2018 De Oplossing Erik van Muiswinkel Grote zaal Stadstheater Arnhem
zaterdag 08-12-2018 Flirt with Reality Another Kind of Blue Grote zaal Stadstheater Arnhem
donderdag 17-01-2019 Breder dan Klassiek met Blaudzun Amsterdam Sinfonietta Parkzaal Musis Arnhem
zaterdag 09-02-2019 Birdie Agrupación Señor Serrano Kleine zaal Stadstheater Arnhem
vrijdag 08-03-2019 Carmen Tania Kross Parkzaal Musis Arnhem
woensdag 03-04-2019 Duoconcert Lavinia Meijer & Michiel Borstlap Muzenzaal Musis Arnhem
donderdag 27-06-2019 END OF SEASON Introdans Grote zaal Stadstheater Arnhem

Ongeveer drie weken voor de voorstelling ontvangen de leden per mail een uitnodiging voor de avond. Op het antwoordformulier kan aangegeven worden wie er namens het bedrijf aanwezig zullen zijn en welke gasten er mee komen.

Kosten

De prijs per lidmaatschap bedraagt € 1.450,- exclusief BTW. Hier krijgt u als 'tegenprestatie' het volgende voor terug:
toegang tot ± 8 voorstellingen/programma avonden, inclusief diner en drankarrangement voor 2 personen (borrel, diner, koffie, pauze en drankje na afloop). 

Voor extra gasten wordt per avond € 87,50 p.p. in rekening gebracht, exclusief BTW.

Algemene voorwaarden

Op de Cultuur Club Arnhem zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing:

 1. Een lidmaatschapsjaar van de Cultuur Club Arnhem loopt voor een periode van één seizoen (van september van het ene jaar t/m juni van het volgende jaar).
 2. De kosten van het lidmaatschap van Cultuur Club Arnhem bedragen € 1.450,- excl. BTW. Hiervoor krijgt u als tegenprestatie: 
  ± 8 volledig verzorgde avonden voor 2 personen (diner, voorstelling en drankjes).
  - Voorbespreekrecht voor alle voorstelling in Musis en Stadstheater Arnhem (max 20 kaarten per voorstelling)
  - Vermelding op de website van Musis en Stadstheater Arnhem
  NB een avond kan tevens worden vervangen door een middag of een ander moment van de dag.
 3. Elke bijeenkomst van de Cultuur Club Arnhem biedt voldoende ruimte om elkaar te leren kennen en contacten te leggen – onderhouden. 
 4. Het lidmaatschap van de Cultuur Club Arnhem wordt stilzwijgend verlengd, voor de periode van nogmaals een seizoen, mits niet opgezegd vóór 1 juni van het lopende seizoen.
 5. De Cultuur Club Arnhem waarborgt de diversiteit binnen de leden door maximaal twee bedrijven uit dezelfde branche als lid te accepteren. 
 6. De leden van de Cultuur Club Arnhem mogen gasten inviteren voor een reguliere club avond. Deze gasten betalen € 87,50 p.p. excl. BTW. Deze kosten worden na elke bijeenkomst gefactureerd.
 7. Cultuur Club Arnhem is een stichting met een bestuur. Het bestuur organiseert, coördineert, beheert het lidmaatschap/brancheverdeling, zorgt voor het behouden van de doelstellingen en een meerjarenbeleid. Zij worden hierbij ondersteund door Musis – Stadstheater Arnhem.
 8. Het bestuur behoudt zich het recht voor om te bepalen of (nieuwe) leden en/of gasten worden toegelaten.
 9. De Cultuur Club Arnhem komt ± 8 keer per seizoen bijeen, verdeeld over de maanden september t/m mei/juni. Op wisselende avonden in de week.
 10. De ± 8 gekozen avonden vinden hoofdzakelijk plaats in Stadstheater Arnhem en Musis. In bijzondere gevallen kan er voor een andere locatie gekozen worden die in relatie staat tot cultuur.
 11. Een voorstel van de programmakeuze voor de Cultuur Club Arnhem avonden wordt gemaakt door Musis en Stadstheater Arnhem.
 12. Opgave voor Cultuur Club Arnhem avonden geschiedt door middel van een reactie op de uitnodiging van het secretariaat van de Cultuur Club.