Zoeken Menu
Sluit

Kom bij DeCultuurclub!

De leden van DeCultuurclub zijn enthousiaste ondernemers uit Arnhem en de regio. Als lid komt u een aantal keer per jaar samen en geniet u van een mooie voorstelling of concert. Samen draagt u bij aan het culturele klimaat. Bekijk hieronder de mogelijkheden en het programma 19|20 of neem contact op met DeCultuurclub. 

De CultuurClub Arnhem

Algemeen

Cultuur maakt gelukkig! Een avondje theater of prachtig concert zet aan tot nadenken, prikkelt, ontroert, laat u lachen… Een bezoek aan Musis of Stadstheater Arnhem maakt dat u even alles vergeet. Even uit de waan van de dag. Hoe heerlijk is dat!

De leden van DeCultuurclub zijn enthousiaste ondernemers uit Arnhem en de regio. Als lid komt u een aantal keer per jaar samen en geniet u van een mooie voorstelling of concert. Samen draagt u bij aan het culturele klimaat. De inkomsten uit DeCultuurclub komen ten goede aan projecten op het gebied van educatie, een bijzondere voorstelling of het bereiken van publiek dat niet snel naar Musis & Stadstheater kan gaan of gaat. Daarmee draagt u bij aan het culturele klimaat van de stad en haar regio, aan de economische ontwikkeling en stimuleert u creativiteit en bedrijvigheid.

Ongeveer acht keer per jaar komt DeCultuurclub bij elkaar. De bijeenkomsten worden rondom een voorstelling of een première gepland. Natuurlijk staat lekker eten, meet and greets en kijkjes achter de schermen in het script.

Wij bieden u graag het leukste theatergezelschap van Arnhem, deCultuurclub! Wij vertellen u de proloog, u bedenkt het plot en samen selecteren we de cast. Samen met u werken wij aan cultureel ondernemerschap en daarmee aan een gezond en cultureel klimaat in de stad.

Meedoen? Dat kan!

Een basislidmaatschap kost € 1450,- voor twee personen per seizoen. Hiervoor krijgt u:

 • ± 8 volledig verzorgde avonden met ontvangst, diner, voorstelling en naborrel
  In het programma zit minimaal:
 • 1 première/voorstelling van een van onze huisgezelschappen Introdans, Toneelgroep Oostpool of Het Gelders Orkest
 • 1 culturele excursie (indien mogelijk)
 • Voorbespreekrecht voor alle voorstellingen in Musis & Stadstheater Arnhem
 • Vermelding als ambassadeur op de website van Musis & Stadstheater Arnhem

Een avond bij DeCultuurclub

Een avond van DeCultuurclub ziet er meestal als volgt uit: vanaf 17.30 uur ontvangst met een borrel in Musis of Stadstheater. Om 18.00 uur dineren (met een mooi gesprek). Aansluitend bezoeken we een voorstelling/concert in Musis of Stadstheater Arnhem en we eindigen de avond met een hapje en een drankje.

Contact met DeCultuurclub

Bent u nieuwsgierig, wilt u meer weten of zich meteen aanmelden bij DeCultuurclub? Bel of mail met Evalia Zilverschoon: DeCultuurclub@musisenstadstheater.nl  | 026 - 3720701.

 

Programma seizoen 19|20

Wanneer

Wat

Wie

Waar

Donderdag 12 september 2019 St. Louis Blues Touchstones, orkest de ereprijs en Musis & Stadstheater Musis
Donderdag 31 oktober 2019 Love Chapter 2 L-E-V Stadstheater
Woensdag 20 november 2019 All Over ICK & Toneelgroep Oostpool Stadstheater
Zaterdag 7 december 2019 SITUATIE GEWIJZIGD Theo Maassen  Stadstheater
Vrijdag 14 februari 2020 ICOON  Introdans Stadstheater
Vrijdag 27 maart 2020  My Land Recirquel Stadstheater
Vrijdag 10 april 2020  The Music from James Bond  Dorona Alberti (Gare du Nord) Musis
Donderdag 14 mei 2020 Dangerous Liaisons Tjitske Reidinga, Mark Rietman e.a.  Stadstheater

Ongeveer drie weken voor de voorstelling ontvangt u per mail een uitnodiging voor de avond.

Kosten

De prijs per lidmaatschap bedraagt € 1450,- exclusief BTW. Hier krijgt u als 'tegenprestatie' het volgende voor terug:
toegang tot ± 8 voorstellingen/programma avonden, inclusief diner en drankarrangement voor 2 personen (borrel, diner, koffie, pauze en drankje na afloop). 

Voor extra gasten wordt per avond € 87,50 p.p. in rekening gebracht, exclusief BTW.

Algemene voorwaarden

De volgende afspraken vormen de basis van een lidmaatschap voor de DeCultuurclub:

 1. Een lidmaatschapsjaar van DeCultuurclub loopt voor een periode van één seizoen (van september van het ene jaar t/m juni van het volgende jaar).
 2. De kosten van het lidmaatschap van DeCultuurclub  bedragen € 1450,- excl. BTW. Hiervoor krijgt u als tegenprestatie: 
  ± 8 volledig verzorgde avonden voor 2 personen (diner, voorstelling en drankjes). De bijeenkomsten zijn op wisselende avonden in de week.
  - Voorbespreekrecht voor alle voorstellingen in Musis & Stadstheater (max. 20 kaarten per voorstelling)
  - Vermelding op de website van Musis & Stadstheater Arnhem
  NB een avond kan tevens worden vervangen door een middag of een ander moment van de dag.
 3. Elke bijeenkomst van DeCultuurclub biedt voldoende ruimte om elkaar te leren kennen en contacten te leggen – onderhouden. 
 4. Het lidmaatschap van DeCultuurclub wordt stilzwijgend verlengd, voor de periode van nogmaals een seizoen, mits niet opgezegd vóór 1 juni van het lopende seizoen.
 5. De leden van deCultuurclub mogen gasten inviteren voor een reguliere clubavond. Deze gasten betalen € 87,50 p.p. excl. BTW. Deze kosten worden na elke bijeenkomst gefactureerd.
 6. DeCultuurclub is een onderdeel van Stichting Musis & Stadstheater.
 7. Een voorstel van de programmakeuze voor DeCultuurclub avonden wordt gemaakt door de programmeurs van Musis & Stadstheater Arnhem.
 8. Als lid wordt u uitgenodigd voor de avonden. U geeft zich op middels een reactie op de uitnodiging van het secretariaat.
 9. De inleg voor DeCultuurclub wordt gebruikt voor bijzondere projecten. De leden worden op de hoogte gehouden van het project.