Zoeken Menu
Sluit

Kom bij DeCultuurclub!

DeCultuurclub is de businessclub van Musis & Stadstheater. Een groeiende club van enthousiaste bedrijven uit de regio Arnhem. Onze bijeenkomsten zijn inspirerend, zorgen voor netwerken in een ontspannen sfeer en geven uw bedrijf het podium wat het verdient! Onze ambitie is een aantrekkelijk en innovatief cultureel klimaat creëren, waarmee we tevens een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen, de aantrekkingskracht van onze stad en de verbinding met onze regio.

Businessclub

Cultuur maakt gelukkig! Een avondje theater of prachtig concert zet aan tot nadenken, prikkelt, ontroert, laat u lachen… Een bezoek aan Musis & Stadstheater maakt dat u even alles vergeet.

DeCultuurclub is de businessclub van Musis & Stadstheater. Een groeiende club van enthousiaste bedrijven uit de regio Arnhem. Onze bijeenkomsten zijn inspirerend, zorgen voor netwerken in een ontspannen sfeer en geven uw bedrijf het podium wat het verdient!

DeCultuurclub van Musis & Stadstheater komt acht keer per jaar samen rondom een concert of voorstelling. Onze programmeurs stellen jaarlijks een afwisselend programma speciaal voor u samen. Terwijl u uw netwerk en business uitbreidt, breiden wij met de opbrengst van DeCultuurclub ons educatieve aanbod voor schoolkinderen uit. Onze ambitie is een aantrekkelijk en innovatief cultureel klimaat creëren, waarmee we tevens een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen, de aantrekkingskracht van onze stad en de verbinding met onze regio.

Meedoen? Dat kan! 

  • Laat u en uw gast acht keer per jaar verrassen door een unieke voorstelling of concert: grote namen, internationale gezelschappen of typisch Arnhems.
  • Een bedrijfsbezoek en inspiratiesessie voor ondernemers.
  • Onze bijeenkomsten worden altijd omlijst door een bijzondere inleiding, een inspirerende presentatie, een meet & greet of een driegangendiner.
  • Na afloop is er gelegenheid samen na te praten en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.
  • Voorbespreekrecht voor alle voorstellingen in Musis & Stadstheater.
  • Als bedrijf draagt u bij aan onze educatieve projecten en een aantrekkelijk en innovatief cultureel klimaat.
  • Wij bieden uw bedrijf de ruimte zich te profileren in zakelijk én cultureel Arnhem.

Kosten

Voor € 1.450,- per jaar ontvangt u een lidmaatschap van DeCultuurclub en heeft u toegang tot onze bijeenkomsten met twee personen. Wij vermelden uw bedrijf op onze website en geven u zichtbaarheid in onze huizen.

Voor extra gasten wordt per avond € 87,50 p.p. in rekening gebracht, exclusief BTW.

Contact met DeCultuurclub

Bent u nieuwsgierig, wilt u meer weten of zich meteen aanmelden bij DeCultuurclub? Bel of mail met DeCultuurclub@musisenstadstheater.nl | 026 - 3720701.

Lees hier de algemene voorwaarden van DeCultuurclub

Meer doen? 

Naast uw lidmaatschap voor DeCultuurclub kunt u ook kiezen voor een uitgebreider en op maat gemaakt sponsorpakket.

Door sponsor van Musis & Stadstheater te worden vergroot u uw zichtbaarheid, versterkt u uw imago en naamsbekendheid en draagt u uw maatschappelijke betrokkenheid uit. Musis & Stadstheater is het perfecte podium om uw doelgroep te bereiken, uw zakelijke doelstellingen te behalen en uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij ruim 180.000 bezoekers per jaar. Een relatie-event, productpresentatie of personeelsfeest, wij gaan graag het gesprek met u aan! Bel of mail met DeCultuurclub@musisenstadstheater.nl of 026 - 3720701.