Zoeken Menu
Sluit

Kom bij DeCultuurclub!

Met onze brede culturele programmering ontvangen wij ieder jaar ruim 180.000 bezoekers. Het is onze ambitie om een aantrekkelijk en innovatief cultureel klimaat te creëren, waarmee we de aantrekkingskracht van onze stad vergroten, de verbinding met de regio aangaan en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van schoolkinderen in Arnhem en omliggende gemeenten. Al vanaf haar oorsprong in 1847 is Musis naast een huis voor cultuur een ontmoetingsplek voor bedrijven, instellingen en maatschappelijke organisaties. Zij bezoeken Musis & Stadstheater voor een congres, vergadering, bedrijfsfeest en netwerkevent. Wij zijn het visitekaartje van Arnhem.  

Netwerken in DeCultuurclub

DeCultuurclub is de netwerkclub van Musis & Stadstheater. Een groeiende club van enthousiaste ondernemers uit de regio Arnhem ontmoeten elkaar 8 keer per seizoen voor een netwerkbijeenkomst met een cultureel tintje. Na een ontvangst met een borrel en een heerlijk diner bezoeken we een voorstelling of concert uit onze brede programmering. Na afloop is er wederom gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje in de foyer. Daarnaast organiseren wij een aantal inspirerende bijeenkomsten binnen of buiten Musis en word je als lid van onze Cultuurclub uitgenodigd voor corporate evenementen en bijzondere gelegenheden. 

Lid worden? Dat kan! 

  • Laat je (en jouw gast) acht keer per jaar verrassen door een unieke voorstelling of concert: grote namen, internationale gezelschappen of typisch Arnhems.
  • Een bedrijfsbezoek en inspiratiesessie voor ondernemers.
  • Onze bijeenkomsten worden altijd omlijst door een bijzondere inleiding, een inspirerende presentatie, een meet & greet of een driegangendiner.
  • Vooraf en na afloop is er gelegenheid samen bij te praten en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.
  • Voorbespreekrecht voor alle voorstellingen in Musis & Stadstheater.
  • Als bedrijf draag je bij aan onze educatieve projecten en aan een aantrekkelijk en innovatief cultureel klimaat.
  • Wij bieden jouw bedrijf de ruimte zich te profileren in zakelijk én cultureel Arnhem.

Kosten

Voor € 1.450,- per jaar ontvang je een lidmaatschap van DeCultuurclub en heb je toegang tot onze bijeenkomsten met twee personen. Wij vermelden jouw bedrijf op onze website en geven je zichtbaarheid in onze huizen. Het is mogelijk een extra gast mee te nemen naar de bijeenkomst. Hiervoor wordt € 87,50 p.p. in rekening gebracht, exclusief BTW.

Contact met DeCultuurclub

Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten of je meteen aanmelden bij DeCultuurclub? Bel of mail met DeCultuurclub@musisenstadstheater.nl | 026 - 3720710.

Lees hier de algemene voorwaarden van DeCultuurclub

Meer doen? 

Naast een lidmaatschap voor DeCultuurclub kun je ook kiezen voor een uitgebreider en op maat gemaakt sponsorpakket.

Door sponsor van Musis & Stadstheater te worden, vergroot je jouw zichtbaarheid, versterk je jouw imago en naamsbekendheid en draag je jouw maatschappelijke betrokkenheid uit. Musis & Stadstheater is het perfecte podium om je doelgroep te bereiken, je zakelijke doelstellingen te behalen en jouw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij ruim 180.000 bezoekers per jaar. Een relatie-event, productpresentatie of personeelsfeest, wij gaan graag het gesprek met je aan! Bel of mail met DeCultuurclub@musisenstadstheater.nl of 026 - 3720710.