Zoeken Menu
Sluit

Veelgestelde vragen

Hieronder een selectie van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons bespreekbureau via 026 – 443 73 43 of via bespreekbureau@musisenstadstheater.nl.

Belangrijk
Als je ervoor kiest om je bestelling te betalen met iDeal is het belangrijk alle stappen te doorlopen. Nadat de betaling via je bank heeft plaatsgevonden, kom je terug op onze website. Tickets worden per mail verstuurd en staan in je account op onze website.

Veelgestelde vragen

  • Wij berekenen geen servicekosten voor het bestellen van kaarten via ons bespreekbureau.

  • Nadat je je bestelling volledig hebt afgerond, worden de e-tickets verstuurd per mail. Je kunt je tickets ook terugvinden in je account op onze website.

  • Tijdens het bestellen kun je een betaalwijze kiezen (iDeal, Creditcard of Podium Cadeaukaart). Als je voor Podium Cadeaukaart kiest, wordt om het kaartnummer en de bijbehorende veiligheidscode gevraagd. Het kaartnummer staat op de achterzijde van de Podium Cadeaukaart, onder de streepjescode. Onder de kraslaag op dezelfde zijde van de kaart staat de veiligheidscode. Meer informatie en het saldo van de Podium Cadeaukaart is te vinden op podiumcadeaukaart.nl. Het eventuele resterende bedrag kun je voldoen via iDeal of Creditcard.

  • Het is helaas niet mogelijk om online te betalen met de Dit is PAS Arnhem. Neem contact op met ons bespreekbureau als je hiervan gebruik wilt maken.

  • Wanneer je een rolstoelplaats wilt reserveren kun je contact opnemen met ons bespreekbureau via bespreekbureau@musisenstadstheater.nl of 026 - 443 73 43. Bekijk hier de openingstijden van het bespreekbureau.

  • Dit kan via de website van Ticketmaster. Maak een account aan en bestel tickets voor het gewenste evenement. Voor vragen rondom de verkoop van Ticketmaster verwijzen we je graag naar de website van Ticketmaster.