Zoeken Menu
Sluit
Douwe Bob (geannuleerd)
  • Pop

Douwe Bob (geannuleerd)

Born To Win, Born To Lose

Vr 29 oktober 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 31,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Rusten is niks voor Douwe Bob en na een jaar waarin de zanger slechts een handjevol optredens heeft kunnen doen, kijkt hij er enorm naar uit om in het najaar weer voor iedereen zijn liedjes te mogen spelen.

Uiteraard zal hij daarbij ook veel materiaal van zijn nieuwe album Born To Win, Born To Lose spelen. Thuiskomen, zo voelt het, ‘Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het maken van een album’, zegt Douwe Bob over zijn nieuwe plaat. Dat ‘thuis’ van Douwe Bob bevindt zich in het land van Americana & Country. Het is het land van zijn platenkast, toen en nu.

Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden. “Het idee van de tour is dat ik terug ga naar de basis en de intimiteit zoek samen met de toeschouwers en daarbij wil ik dat er zo veel mogelijk mensen van kunnen genieten”  

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Bekijk de video

Vr 29 oktober 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 31,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer komt naar Musis & Stadstheater om hun 10-jarig jubileum en nieuwe album te vieren, een ex...

Uitverkocht
Kaarten Info