Zoeken Menu
Sluit
Jaap Reesema
  • Pop

Jaap Reesema

Za 26 oktober 2024 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Ticketverkoop start vrijdag 8 maart 10:00 en verloopt via Ticketmaster. Je wordt doorgestuurd. Ticketprijs incl. servicekosten.
Uitverkocht
Bestel kaarten

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 32,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Jaap Reesema komt met zijn liveband op 26 oktober naar Musis! De zanger scoorde de afgelopen jaren diverse hits waaronder de nummer 1 notering ‘Nu wij niet meer praten’ welke hij samen zong met Vlaamse Pommelien Thijs. Internationaal werkte Jaap samen met grootheden als Hardwell, David Guetta en Armin van Buuren, trapte hij 2023 af met zijn nieuwe album en compleet uitverkochte tour ‘Als je voor me staat’ en is hij o.a. te zien als teamcaptain bij DNA singers op Videoland. We kunnen niet wachten wat Jaap ons tijdens zijn show in Musis laat horen!

Dat Jaap Reesema een veelzijdige zanger, songwriter en personality is heeft hij in de afgelopen jaren wel bewezen. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een #1 hit in zowel Nederland als België en ontvingen ze een dubbel Platina plaat voor het nummer. Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ hoog in de Top 40. En wist hij met ‘Mijn Kleine Presidentje’ Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, waarna de plaat de Gouden status behaalde. De nummers ‘Voor Je Van Me Houdt’ en ‘Kom Wat Dichterbij’ met Regi & OT stonden eveneens wekenlang bovenaan de hitlijsten.

Jaap trapte 2023 af met ‘Als Je Voor Me Staat’, de eerste single van het gelijknamige album dat in februari 2023 uitkwam. Wat volgde was een stijf uitverkochte ‘Als Je Voor Me Staat’ clubtour door heel Nederland en stond hij op alle grote festivals. Na zijn succesvolle deelname aan ‘Beste Zangers’ is Jaap ook te zien in de Belgische variant; ‘Liefde Voor Muziek’ en is hij naast Jeroen van Koningsbrugge teamcaptain in het nieuwe RTL-programma ‘DNA Singers’, waarin bekende Nederlanders moeten raden van welke bekende zanger of zangeres die kandidaten familie zijn.

Mocht je denken dat Jaap alleen in Nederland en België geliefd is heeft het mis. Onder de naam Jake Reese scoorde hij ook al diverse grote hits. Zo werkte hij onder deze naam samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde track won hij de award voor ‘Best Vocal Performance’ op de International Dance Music Awards in 2015. En werkte hij als Jake mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. We zijn enorm benieuwd naar zijn niewste show in Musis!

► Dit concert heeft alleen staanplaatsen.

 

Bekijk de video

Za 26 oktober 2024 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Ticketverkoop start vrijdag 8 maart 10:00 en verloopt via Ticketmaster. Je wordt doorgestuurd. Ticketprijs incl. servicekosten.
Uitverkocht
Bestel kaarten

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 32,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Herman van Veen

Herman van Veen speelt met zijn ensemble in Musis een keuze uit zijn repertoire, onder andere spiksplinternieu...

Uitverkocht
Kaarten Info