Zoeken Menu
Sluit

Zalen Stadstheater

Spots on, lights off

Hieronder vindt u een overzicht van de zalen en foyers van het Stadstheater. Wij helpen u graag met uw keuze. Bel naar 026 – 3720 710 of mail evenementen@musisenstadstheater.nl

Zalen Stadstheater

Grote Zaal

Grote Zaal

In de Grote Zaal zetelt u in koninklijk blauw. Ruim 700 stoelen en geschikt voor activiteiten waarbij veel theater- en of presentatietechniek nodig is. De zaal is voorzien van een groot podium met bijbehorende licht- en geluidfaciliteiten. Diezelfde sfeervolle zaal kan ook de achtergrond zijn van uw netwerkevenement of bedrijfsfeest, wanneer u het podium inricht naar eigen wens. Capaciteit: 735 zitplaatsen

Kleine Zaal

Kleine Zaal

Beneden vindt u de Kleine Zaal. Een vlakke vloerzaal met 200 stoelen. De tribune is inklapbaar waardoor de zaal ook heel goed in te zetten is als diner- of feestlocatie. Capaciteit: 200 zitplaatsen, 150 staanplaatsen.

Grote Foyer

Grote Foyer

De naam verraadt het al: deze foyer is bijzonder ruim opgezet. De foyer heeft een vaste bar, scherm voor presentaties, authentieke elementen en een retro-uitstraling door ronde lampen en het karakteristieke plafond. Capaciteit: 100 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Feniksfoyer

Feniksfoyer

De hoge, lichte ruimte heeft nog al haar authentieke elementen: de houten vloer, muurschilderingen, koperen bar en de in het glas op u neerkijkende feniks waaraan de ruimte haar naam te danken heeft. Capaciteit: 60 zitplaatsen, 150 staanplaatsen.

Café foyer

Café foyer

Direct gelegen aan de Kleine Zaal: een gezellige ruimte met een vaste bar en eigen garderobe. Capaciteit: 50 zitplaatsen, 80 staanplaatsen.

Salon

Salon

Op zoek naar een kleine ruimte die voldoende privacy biedt voor een vergadering of brainstorm? Dan vertellen we u over een van de best bewaarde geheimen van het Stadstheater: de Salon. Uiteraard zijn ook hier weer veel mogelijkheden m.b.t. lunch of diner! Capaciteit: 30 zitplaatsen, 60 staanplaatsen.

Evenement backstage

Evenement backstage

Deelbrainstorms of dinervergaderingen in de ruimten waar Huub Stapel, Introdans, Theo Maassen en Toneelgroep Oostpool zich voorbereiden op hun Arnhemse avond? Ook in het Stadstheater is backstage van alles mogelijk! Wij denken graag met u mee of compleet voor u! In al onze ruimten zijn de mogelijkheden m.b.t. licht, techniek en catering enorm uitgebreid. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!