Zoeken Menu
Sluit

Zalen Stadstheater

Stadstheater, het karakteristieke monument van Arnhem  en thuis van Toneelgroep Oostpool en Introdans – heeft twee zalen en drie foyers die geschikt zijn voor uw evenement, congres, bedrijfsfeest of vergadering. De Grote Zaal is zeer geschikt voor activiteiten waarbij meer theater- en of presentatietechniek nodig is. De Kleine Zaal heeft een vlakke vloerzaal met een inschuifbare tribune. De verschillende foyers in het theater zijn eveneens sfeervol en zeer geschikt voor uw kleinere bijeenkomsten.

Eindeloze mogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen. Wij staan klaar voor inspiratie en om u te ontzorgen! Bekijk hieronder de zalen of neem direct contact op met onze afdeling Evenementen voor vragen of een locatiebezoek. 

► Download de zakelijke brochure.

Stadstheater Arnhem exterieur

Stadstheater biedt de volgende zalen en foyers ter verhuring aan:

Grote Zaal

In de Grote Zaal zetelt u in koninklijk blauw. Ruim 700 stoelen en geschikt voor activiteiten waarbij veel theater- en of presentatietechniek nodig is. De zaal is voorzien van een groot podium met bijbehorende licht- en geluidfaciliteiten. Diezelfde sfeervolle zaal kan ook de achtergrond zijn van uw netwerkevenement of bedrijfsfeest, wanneer u het podium inricht naar eigen wens.
Capaciteit: 735 zitplaatsen

Grote zaal Stadstheater

Kleine Zaal

Een vlakke vloerzaal met 200 stoelen. De tribune is inklapbaar waardoor de zaal ook heel goed in te zetten is als diner- of feestlocatie.
Capaciteit: 200 zitplaatsen, 150 staanplaatsen.

kleine zaal Stadstheater Arnhem

Grote foyer

De naam verraadt het al: deze foyer is bijzonder ruim opgezet. De foyer heeft een vaste bar, scherm voor presentaties, authentieke elementen en een retro-uitstraling door ronde lampen en het karakteristieke plafond.
Capaciteit: 100 zitplaatsen, 200 staanplaatsen.

Grote foyer Stadstheater Arnhem

Feniksfoyer

De hoge, lichte ruimte heeft nog al haar authentieke elementen: de houten vloer, muurschilderingen, koperen bar en de in het glas op u neerkijkende feniks waaraan de ruimte haar naam te danken heeft.
Capaciteit: 60 zitplaatsen, 150 staanplaatsen.

Feniks Foyer Stadstheater Arnhem

Café foyer

Direct gelegen aan de Kleine Zaal: een gezellige ruimte met een vaste bar en eigen garderobe.
Capaciteit: 50 zitplaatsen, 80 staanplaatsen.

Cafe Foyer Stadstheater Arnhem

Salon

Op zoek naar een kleine ruimte die voldoende privacy biedt voor een vergadering of brainstorm? Dan vertellen we u over een van de best bewaarde geheimen van het Stadstheater: de Salon. Uiteraard zijn ook hier weer veel mogelijkheden m.b.t. lunch of diner!
Capaciteit: 30 zitplaatsen, 60 staanplaatsen.

Salon Stadstheater Arnhem

EVENEMENT BACKSTAGE?

Deelbrainstorms of dinervergaderingen in de ruimten waar Huub Stapel, Introdans, Theo Maassen en Toneelgroep Oostpool zich voorbereiden op hun Arnhemse avond? Ook in het Stadstheater is backstage van alles mogelijk! Wij denken graag met u mee of compleet voor u! In al onze ruimten zijn de mogelijkheden m.b.t. licht, techniek en catering enorm uitgebreid. 

Contact

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!
Afdeling Evementen: 026-3720 710 | evenementen@musisenstadstheater.nl