Zoeken Menu
Sluit
Workshop Otra & Omar Mollo (Tango Cosmopolita)
  • Verdieping & Verrijking

Workshop Otra & Omar Mollo (Tango Cosmopolita)

i.s.m. Charivari Trio

Za 18 mei 2019 - 15:30

Musis, Musis

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 14:30
  • Aanvang 15:30
  • Verwachte eindtijd 17:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Deze workshop is alleen te boeken in combinatie met het concert Tango Cosmopolita van OTRA. Tijdens het bestelproces van uw concertkaarten krijgt u de optie om kaarten voor de workshop te bestellen.

================================================

Geweldig, een concert van OTRA! Maar zou het niet nóg leuker zijn om zélf ook eens met  hen samen te spelen, en de kneepjes van het vak af te kijken?

Dat kan! Voorafgaand aan de concerten uit de serie ‘Favorieten van het Charivari Trio’ zijn er workshops voor instrumentalisten en meestal ook voor zangers, met het repertoire van de optredende artiesten én met de artiesten zelf.

Wat houdt een workshop in?
Enkele weken van te voren krijg je de muziek per email thuisgestuurd, samen met een internet-link naar de originelen of andere voorbeelden van de muziek. Het is belangrijk dat je het repertoire zelfstandig goed voorbereid. Op de dag van het concert is er eerst een inzeeprepetitie van 1 ½ uur o.l.v. de ervaren workshopdocenten van het Charivari trio. Na een korte pauze komen de muzikanten die ’s avonds optreden meespelen, en heb je de gelegenheid samen te spelen en zingen naast en met al deze fantastische muzikanten!
Voor het concert is een kort optreden voor publiek, waarin deze nummers gespeeld worden, mét de optredende artiesten samen.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Ga naar de pagina van het bijbehorende concert Tango Cosmopolita van OTRA. Wanneer je kaarten koopt voor dit concert, kun je je in het bestelproces ook aanmelden voor de workshop.
  • Na aanmelding voor de workshop ontvang je van Charivari Trio een kennismakingsmail waarin je kunt aangeven wat je zangstem is of welk instrument je speelt en wat je ervaring is. Op basis daarvan krijg je muziek toegestuurd die je kunt oefenen ter voorbereiding van de workshop.
  • De workshops zijn bedoeld voor alle zangers en instumentalisten die een paar jaar ervaring hebben met spelen of zingen. Ze zijn zéker ook voor zeer gevorderde zangers en muzikanten; we houden rekening met de verschillende niveaus.

Consumptie niet inbegrepen

 

Za 18 mei 2019 - 15:30

Musis, Musis

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 14:30
  • Aanvang 15:30
  • Verwachte eindtijd 17:45

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook