Series Musis

Velen van u zijn er al jaren mee bekend: onze vaste concertseries. Deze series bieden u een aanzienlijk prijsvoordeel ten op zichte van het kopen van losse kaarten. Elke serie is gevuld met absolute topartiesten en ensembles uit binnen- en buitenland.

De programmering van Musis is dynamisch. Zo kunt u dit jaar kiezen voor de nieuwe serie Musis op Maandag: een reeks topconcerten op maandagavond met onder andere het Rotterdam Philharmonisch Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Orkest van de Achttiende Eeuw. Ook bieden we volop plaats aan de klassieke helden van dit moment, zoals Liza Ferschtman, Lucas en Arthur Jussen en Eva-Maria Westbroek. Diversiteit en kruisbestuiving staan centraal bij alles wat doen. Daarom zijn we bijzonder trots op onze Artist in Residence: Lavinia Meijer. In vier uiteenlopende programma’s geeft zij hier als geen ander invulling aan!

En er is meer nieuws. Het bonusconcert is vervangen door een aantal andere voordelen, zoals een ruimer aanbod in concerten en meer keuzevrijheid binnen de series.

Bekijk onze seriebrochure hier.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.