Zoeken Menu
Sluit
Woodland
  • Toneel

Woodland

De Jong & De Witte

Vr 25 september 2020 - 17:00

Park Sonsbeek, Park Sonsbeek

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 16:00
  • Aanvang 17:00
  • Verwachte eindtijd 18:00

Zonder pauze (exclusief drankje)

Tijdens de Arnhemse Uitnacht in januari 2020 heb je misschien al een voorproefje gezien. Samen met deze Arnhemse makers maak je een theatrale wandeling door Sonsbeekpark. WoodLand is een beeldende locatievoorstelling over hoe bomen met elkaar communiceren. Kunnen we naar bomen kijken en daardoor onszelf beter begrijpen? 

Auditieve dwaaltocht
Hanneke de Jong & Jonas de Witte nemen je met een iPod in de hand mee door het bos. Daar word je met audio, filmbeeld en live performance ingewijd in de geheimen van het bomenbestaan. Je krijgt de ruimte om even echt stil te staan bij de levensprocessen en drijfveren van bomen.

Enorm netwerk van schimmels
Bomen kennen een geheime geurtaal en via een enorm netwerk van schimmels communiceren zij ondergronds over afstanden van soms wel honderden kilometers. ​Ze dragen niet alleen zorg voor hun eigen nageslacht, maar ook voor hun oude en zieke buren. Bomen zijn als menselijke families, met een binnenwereld even levendig als die van ons. Maar er is ook een donkere kant: sommige wilde soorten hacken het systeem van anderen, of spreiden vergif om rivalen te saboteren. In uiterste traagheid, onzichtbaar voor onze zintuigen, speelt zich in het bos een tragedie af. We vertragen, om die eeuwenoude verhalen te ontdekken, waarin de drama’s van Shakespeare dagelijkse kost zijn.

Op 3 oktober en 4 oktober zijn er extra voorstellingen!

► Let op: er is geen consumptie inbegrepen

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Gelrepas houder? Dan kun je tegen inlevering van Coupon 59 voor € 5,- naar deze productie. Je kunt de bon inleveren bij ons bespreekbureau. Neem je Gelrepas mee.

Bekijk de video

Vr 25 september 2020 - 17:00

Park Sonsbeek, Park Sonsbeek

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 16:00
  • Aanvang 17:00
  • Verwachte eindtijd 18:00

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook