Zoeken Menu
Sluit
WEERZIEN: WENDE & Toneelgroep Oostpool
  • Pop
  • Toneel

WEERZIEN: WENDE & Toneelgroep Oostpool

De Wildernis

Do 15 april 2021 - 19:30

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 18:30
  • Aanvang 19:30
  • Verwachte eindtijd 21:00

Zonder pauze (exclusief drankje)

DE WILDERNIS van WENDE & TONEELGROEP OOSTPOOL is onderdeel van WEERZIEN: een reeks pilotvoorstellingen waarbij het publiek vooraf een coronasneltest ondergaat. Bij de ingang van het Stadstheater dienen gasten zowel een ticket als een negatieve coronatest op een smartphone te tonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de button op deze pagina. Kaartkopers maken vervolgens een afspraak voor een coronasneltest via www.testenvoortoegang.nl. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Over De Wildernis
Na haar bejubelde voorstelling MENS ontwikkelt WENDE op dit moment haar volledig nieuw Nederlandstalige show DE WILDERNIS. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent WENDE De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show. Ze zal in een aantal testtheaters exclusief eerste try-outs spelen. Door Covid-19 heeft ze haar verdere tour moeten verplaatsen naar later.

WENDE: “De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.

Over WENDE

WENDE is een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze begon haar carrière in 2003 en maakte sindsdien zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 is ze huiskunstenares van Koninklijk Theater Carré en cureert daar jaarlijks haar eigen festival Kaleidoscoop, dat afgelopen zomer de opening was van de alternatieve Uitmarkt. In 2017, 2018 en 2019 speelde ze haar succesvoorstelling MENS in uitverkochte theaters en clubs en op festivals als Down the Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Ze heeft ze een Edison in bijna elke categorie en was ze als actrice genomineerd voor een gouden kalf. In 2020 was ze te zien in de succesvolle tv-serie IM. Momenteel werkt WENDE ook aan haar eerste buitenlandse show in samenwerking met het gerenommeerde Londense The Royal Court Theatre.

Credits

Foto: Sanne de Wilde

Do 15 april 2021 - 19:30

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 18:30
  • Aanvang 19:30
  • Verwachte eindtijd 21:00

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook