Zoeken Menu
Sluit
Venice (US)
  • Pop

Venice (US)

Vr 22 maart 2024 - 20:30

Musis, Parkzaal

Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster. Je wordt doorgestuurd. Ticketprijs incl. servicekosten.
Uitverkocht
Bestel kaarten

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 37,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Na de zeer succesvolle Nederlandse Theatertour in 2022 en de wereldwijde release van een splinternieuw studio album, komt de Amerikaanse band VENICE tijdens hun aankomende Europese Tour door o.a. Scandinavië, Duitsland, België en Frankrijk, in de maanden maart en april van 2024, terug naar Nederland voor een dertiental concerten in de grote zalen van Nederland.

De band bestaande uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië en wereldwijd geroemd om hun “West Coast” harmonies.
David Crosby noemt hen dat ook niet voor niets “the best vocal group in the country”. De Lennons beschouwen Nederland als hun ‘home away from home’ met als resultaat o.a. een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De band verwierf door de jaren heen een zeer grote en trouwe aanhang op basis van zowel hun intieme, akoestische optredens als bij hun ‘full band’ elektrische shows. Van rocksongs als 'Think Again" tot de oprechte ballad "The Family Tree", songs welke inmiddels zijn uitgegroeid tot ware klassiekers en jaarlijks zijn terug te vinden in de hoogste regionen van onze Radio 2 Top 2000.

De afgelopen jaren waren voor de band ongelooflijk druk. Niet alleen werd er gewerkt aan het opnemen van nieuwe albums en werden er non-stop concerten gegeven, de band leverde ook bijdragen aan de tribute CD’s van rockiconen als CSNY en Jackson Browne. Ook toerden de mannen van Venice met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters.

Tijdens de aankomende tournee in het voorjaar van 2024 zal de band, naast de bekende publieksfavorieten, uiteraard de songs spelen van het later dit jaar uit te komen splinternieuwe studioalbum.

Tijdens de concerten in maart en april 2024 zal Venice als ‘full electric band’ de bühne op gaan. De avond zal traditioneel worden afgesloten met een Meet & Greet met de band.

► Dit concert heeft alleen vaste zitplaatsen. 

In samenwerking met Luxor Live

 

Bekijk de video

Vr 22 maart 2024 - 20:30

Musis, Parkzaal

Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster. Je wordt doorgestuurd. Ticketprijs incl. servicekosten.
Uitverkocht
Bestel kaarten

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 37,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Racoon

De Zeeuwse band Racoon tourt dit najaar langs theaters in het hele land. Het indrukwekkende repertoire van de...

Uitverkocht
Kaarten Info