Zoeken Menu
Sluit
Thomas Oliemans zingt én speelt Schuberts Winterreise
  • Klassiek

Thomas Oliemans zingt én speelt Schuberts Winterreise

Zo 28 april 2024 - 20:00

Musis Arnhem, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Student Last Minute € 10,00
  • Zitplaats € 30,00

Programma

  • Deuren open 19:00
  • Aanvang 20:00

Een unieke ervaring waarin de singer-songwriter van de 19e eeuw tot leven lijkt te komen als bariton Thomas Oliemans zelf achter de vleugel plaatsneemt om dit klassieke verhaal te vertellen.

De Nederlandse bariton Thomas Oliemans was te zien in operahuizen en festivals als de Metropolitan Opera New York, Royal Opera House Covent Garden, Staatsoper Berlin, Staatsoper Hamburg, Festival d'Aix-en-Provence, Salzburger Festspiele, De Nationale Opera Amsterdam, English National Opera en Teatro Real Madrid.

Hij werkt regelmatig met dirigenten en ensembles als Daniel Barenboim, Ivor Bolton, Esa-Pekka Salonen, Yannick Nézet-Séguin, Karina Canellakis, Jaap van Zweden, Raphaël Pichon, Marc Albrecht, Hartmut Haenchen, Antonello Manacorda, Peter Dijkstra, Vasily Petrenko, het Rotterdams Philhamonisch Orkest, het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, het BBC Symphony Orchestra en Amsterdam Sinfonietta.

Thomas Oliemans is een veelgevraagd recitalist en vaste gast in het Concertgebouw Amsterdam. Zeer geprezen door critici en publiek zijn zijn solorecitals van Schuberts Winterreise met zichzelf begeleidend op de piano. Ter voorbereiding op deze recitals nam hij samen met Gijs Groenteman, journalist en moderator van het Concertgebouw, een podcast van 25 afleveringen op waarin hij de cyclus met zijn muzikale, literaire en emotionele aspecten aan het publiek presenteert.

► Leading Lied Festival op 28 april 2024
Het klassieke lied ráákt, kom ontdekken wat het met jou doet! Muziek van vroegere tijden, met een vertaling naar de ziel van nu. Het Leading Lied Festival wil je meenemen in de wereld van het lied. Hoe spreken de dichters en componisten ons aan, welke persoonlijke verhalen kun je herkennen, waarin herken jij je eigen binnenwereld? Kom je kennismaken?
Koop hier je dagkaart voor €49 en krijg toegang tot alle concerten.

Het Leading Lied Festival wordt georganiseerd door Stichting Leading Lied i.s.m. Musis

Zo 28 april 2024 - 20:00

Musis Arnhem, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Student Last Minute € 10,00
  • Zitplaats € 30,00

Programma

  • Deuren open 19:00
  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook