Zoeken Menu
Sluit
Stef Bos
  • Popmuziek
  • Nederlandstalig
  • Grote namen

Stef Bos

TIJD

Wo 13 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Normaal € 26,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Stef Bos maakt momenteel veel indruk in Beste Zangers. Deze avond staat hij live met zijn band in Musis en vormt zijn nieuwe cd TIJD de basis van deze avond, een feestelijke, kleurrijke optocht van optimisme.

Kijk de zon breekt door de wolken
En het licht valt naar beneden
Tijd om te gaan leven
Zie de waanzin in de wereld
En de stukgeschoten steden
Het is tijd
Om te gaan leven

In januari 2020 verscheen de nieuwe cd van Stef Bos: TIJD. Die nieuwe verzameling vormt ook de basis voor zijn nieuwe voorstelling. Een voorstelling met het credo van de jaren zeventig als vertrekpunt: verbeelding aan de macht. Een voorstelling over levenslust en fantasie. Een avond waarin het kind in ons wordt wakker gekust. Een deel van de songs van de in 2019 verschenen cd De Ridder van Toledo passeert daarbij ook de revue.

Van Veenendaal via Antwerpen naar Zuid-Afrika
Stef Bos is een Nederlandse singer-songwriter en acteur. Hij werd vooral bekend met zijn nummer Papa (1991). Bos groeide op in zijn geboorteplaats Veenendaal. Op zijn achttiende vertrok hij richting Utrecht om aan de lerarenopleiding te studeren. Hij rondde deze vijfjarige studie af en vertrok vervolgens naar Antwerpen om aan de theateropleiding Studio Herman Teirlinck de kleinkunstrichting te volgen. Hier studeerde hij in 1988 af.

Clouseau
De eerste twee jaar na zijn studie speelde hij toneel bij Oud Huis Stekelbees in Gent en schreef songs voor anderen (onder andere Clouseau). Vanaf 1990 besloot hij zich vooral bezig te houden met het schrijven en uitvoeren van eigen teksten en muziek. Sinds 2012 heeft hij met zijn Zuid-Afrikaanse vrouw (kunstenares Varenka Paschke) twee kinderen. Ze wonen afwisselend in Kaapstad en in Wachtebeke (België).

Bekijk de video

Wo 13 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Normaal € 26,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

R&B Oldskool hits 80/90

Een 80/90's feestje met John Williams, onder leiding van live band! Ga terug in de tijd met hits van o.a. ...

Janne Schra en De Vogels

Een nieuwe show van Janne Schra! De veelzijdige muzikante zoekt in Musis Arnhem opnieuw het avontuur. En wie d...