Zoeken Menu
Sluit
Solo Tour: Jack Poels - Blauwe Vear
  • Pop

Solo Tour: Jack Poels - Blauwe Vear

i.s.m. Luxor Live

Vr 02 oktober 2020 - 20:15

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 19,00

Programma

  • Start voorstelling 20:15
  • Deuren open 19:15

Jack Poels komt na 35 jaar met zijn allereerste solo-album, live samen met Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans in Musis Arnhem!

De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken.

Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels over de titel ‘Blauwe Vear’: “Op de dag dat mij zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Vr 02 oktober 2020 - 20:15

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 19,00

Programma

  • Start voorstelling 20:15
  • Deuren open 19:15

Anderen bekeken ook

Sheila E.

Sheila E. wordt beschouwd als één van de meest succesvolle percussionisten ter wereld en sc...

Iris Hond

Dichtbij is een openhartig, intiem en betoverend programma waarin Iris Hond, samen met strijkkwartet Aris...

Keb' Mo' Solo

Bluesgrootheid Keb’ Mo’, de artiestennaam van Kevin Moore, staat bekend als de ‘meester van...