Zoeken Menu
Sluit
Road to Panama 2020
  • Fysiek & Beeldend
  • Iets avontuurlijks

Road to Panama 2020

Panama Pictures

Wo 02 december 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Programma

  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:00

Er is geen pauze

Exclusief consumptie

Een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus.

Welkom bij Road to Panama 2020. Ontmoet de vaste Panama Pictures-performers en jonge talenten die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.

Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word zo deel van een uitzonderlijk avontuur. Road to Panama 2020 is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. Een intieme belevenis die raakt en verrast, een telkens wisselende compilatie van diverse stukken – elk uniek in sfeer en verhaal.

In de rope-act Sometimes it’s not your fault gaan Fynn Neb en Crispin Bade een spannende krachtmeting aan. Balancerend aan touwen dagen ze elkaar uit, tergen ze elkaars vertrouwen, vinden ze elkaar in de uitdaging – van verstild naar explosief, van alleen naar samen.

Niets is wat het is in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak Francesco Barba, Cal Courtney en Fabian Krestel voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Vlakbij manipuleren ze je beleving, tarten ze je vertrouwen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten? Charlatans of kompanen?

In Of Knives and Men testen danser Francesco Barba en acrobaat/jongleur Fabian Krestel de grenzen van hun vriendschap in een spannend duel op het snijvlak van dans en circus. Ze zijn charmant, moedig en onoverwinnelijk, maar kunnen ze elkaar ook vertrouwen? De aanwezigheid van zes vlijmscherpe messen brengt hun vriendschap danig in gevaar…

Stripped is een intiem portret van een man (Tarek Rammo) die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid.

Met Panama Pictures ontwikkelt prijswinnend choreografe Pia Meuthen een authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met een natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. Panama Pictures is met haar grensoverschrijdende taal de pionier in Nederland en een graag geziene gast in het buitenland.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS:
choreografie: Pia Meuthen
dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Fynn Neb, Crispin Bade, Cal Courtney, Fabian Krestel
compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Jeske de Blauw
kostuumadvies: Sanne Reichert
licht: Bart Verzellenberg
assistentie & training: Miquel de Jong

Wo 02 december 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Programma

  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:00

Er is geen pauze

Exclusief consumptie

Anderen bekeken ook

SYZYGY

Liefdevolle performance over kracht en kwetsbaarheid, schijn en zijn, illusie en desillusie.