Zoeken Menu
Sluit
Real boys
  • Iets avontuurlijks

Real boys

Orkater/De Nieuwkomers (More Dogs)

Vr 16 oktober 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30
  • Verwachte eindtijd 21:45

Er is geen pauze

Exclusief consumptie

De voorstelling vindt deze avond twee keer plaats voor maximaal 30 bezoekers en is uitverkocht. De kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen.

Ons bestaan lijkt steeds minder oprecht te worden. Dompel jezelf onder in dit 'fake' spektakel ofwel deze tragikomische ontsnappingspoging uit de kunstmatigheid van ons bestaan.

More Dogs ziet de wereld om zich heen steeds kunstmatiger worden en kijkt er gefascineerd naar, maar wel met enige argwaan. Verward over wat nog langer ‘echt’ is en wat niet, wordt de drang naar een oprechte ervaring of iets authentieks groter.

Vijf Pinokkio’s proberen echte jongens te worden. In een geflipt libretto bezingen ze genderfluïditeit, popcultuur, online profilering en labovlees maar ook liefde, fake-news en Pinokkio's queeste. In REAL BOYS vechten ze met het ‘fake’ spektakel dat hen omringt.

More Dogs is een Belgisch collectief van schrijvers, makers, spelers en muzikanten. Ze studeerden samen drama aan het conservatorium van Antwerpen. Afzonderlijk zijn ze actief in het Belgische theater- en muzieklandschap. Bij Orkater/De Nieuwkomers maakten zij eerder de voorstelling Zeitgeber.

Orkater/De Nieuwkomers, het talentontwikkelingsprogramma van Orkater, biedt jonge opgeleide muzikanten en theatermakers de gelegenheid hun ideeën om te zetten in muziektheatervoorstellingen die gespeeld worden in kleine zalen en op festivals. Zeitgeber is de 22e productie van Orkater/De Nieuwkomers.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
concept, uitvoering, muziek: Viktor De Greef, Gode Kempen, Robin Keyaert, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke

In de pers

'More dogs maak geraffineerde, eigenzinnige kunst met een hoge amusementswaarde waar je iedereen mee naar toe kunt nemen.'

Scènes

'“Het staat als een huis, de voorstelling Real boys: tegelijk een (poging tot) musical over Pinokkio, ‘the making of’ van die musical, commentaar op beide én een swingend popconcert.”'

Theaterkrant

'Bizarre beats, optische illusies, en verassingseffecten wisselen elkaar af in een excentrieke trip waar het spelplezier van af spat.'

De Morgen

Bekijk de video

Vr 16 oktober 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30
  • Verwachte eindtijd 21:45

Er is geen pauze

Exclusief consumptie