Zoeken Menu
Sluit
Orange the World in concert
 • Klassiek
 • Jazz
 • Verdieping & Verrijking

Orange the World in concert

Zo 10 december 2023 - 15:00

Musis Arnhem, Parkzaal

Bij ons te gast.
Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Bepaal jouw tarief A € 5,00
 • Bepaal jouw tarief B € 12,50
 • Bepaal jouw tarief C € 20,00

Programma

 • Deuren open 14:00
 • Aanvang 15:00
 • Verwachte eindtijd 17:00

Zonder pauze (exclusief drankje)

Orange the World is de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag. In Arnhem wordt Orange the World afgesloten met een muziekvoorstelling met optredens van Elsa Steixner, Colours en een klassiek trio in Musis. 

2 op de 3 vrouwen in Nederland is afgelopen jaar op straat lastiggevallen
1 op de 3 vrouwen heeft fysiek seksuele intimidatie ervaren op het werk
1 op de 5 vrouwen is ooit fysiek mishandeld door (ex-)partner

Tijdens Orange the World in concert vragen wij aandacht voor het geweld tegen vrouwen. En dat is hard nodig, want jaarlijks krijgen miljoenen vrouwen met geweld te maken. Vrouwenkoor Colours brengen een aantal liederen die aansluiten bij dit thema, een ensemble speelt stukken van vrouwelijke componisten en de middag wordt afgesloten door aanstormend jazz-talent Elsa Steixner met haar eigen band. Elsa schrijft haar eigen nummers en zal hiermee kleur geven aan het thema. 

► Het leeftijdsadvies voor deze middag is 16 jaar en ouder.

Naast deze muziekvoorstelling worden er nog 2 evenementen georganiseerd rondom Orange The World in Arnhem:
► 25 november: Focus Filmtheater Arnhem - Documentaire FEMICIDE met nagesprek. Meer informatie en tickets via de website van Focus.
► 7 december: Theater a/d Rijn - Dansvoorstelling House of Strength. Meer informatie en tickets via de website van Theater a/d Rijn.

Bepaal zelf jouw ticketprijs

Bij Musis & Stadstheater willen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met alles wat muziek en theater te bieden hebben. Helaas, is dit niet voor iedereen haalbaar. Daarom hanteren wij tijdens Orange the World een Pay what you want - systeem. Oftewel; je betaalt wat jij kwijt wilt of kunt.

Hoe werkt dat?
De tickets voor dit concert kent drie tarieven:
A. € 5,- | B. € 12,50 | C. € 20,-

Tarief B €12,50 is de prijs van een ticket in de reguliere verkoop.
Verlaagt het lagere, tarief A €5,-, de drempel voor jouw bezoek? Dan ben je helemaal vrij dat tarief te kiezen.
Kun jij je een hogere ticketprijs, tarief C €20,-, veroorloven? Dan help jij samen met ons mee om meer mensen kennis te laten maken met muziek en theater.

► Gelrepas
Heb je een Gelrepas? Dan betaal je voor dit concert € 2,50. Dit bedrag kun je betalen met je Gelrepas. Neem contact op met ons bespreekbureau (026-4437343 of bespreekbureau@musisenstadstheater.nl) om een plek te reserveren!

Foto: Han Hardonk

► ELSA
Elsa Steixner geboren in Wenen, combineert haar muziek met het geluid van jazz-, blues en singer-songwriting. Samen met Julian Bazzanella (toetsen) en Daniel Louis (drums), die ze leerde kennen tijdens haar muziekstudie aan ArtEZ Arnhem, en Jakob Lang (bass), die studeert aan de MUK Wenen (AUT), richtte ze in 2021 de band ELSA op. Beïnvloed door de jazz- en soulmuziek van Afro-Amerikaanse artiesten en de akoestische pop van de jaren zeventig, verschillen de composities van ELSA. De band toert op dit moment, tijdens de Popronde door Nederland.

Deze middag in het kader van Orange the World wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met Gemeente Arnhem, Musis & Stadstheater Arnhem, Soroptimisten Arnhem-Oost en Zonta’s.

Teken de Medestander Pledge. Als we allemaal medestanders zijn, kunnen we samen geweld tegen vrouwen en meisjes de wereld uithelpen. Met het ondertekenen van de medestander pledge geef je aan dat ook jij je wilt inzetten om geweld tegen vrouwen en meisjes te bestrijden, als vrouw of man, als professional of omstander, als vriend, buur of collega. Teken op de website van Orange the World.

Zo 10 december 2023 - 15:00

Musis Arnhem, Parkzaal

Bij ons te gast.
Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Bepaal jouw tarief A € 5,00
 • Bepaal jouw tarief B € 12,50
 • Bepaal jouw tarief C € 20,00

Programma

 • Deuren open 14:00
 • Aanvang 15:00
 • Verwachte eindtijd 17:00

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook