Zoeken Menu
Sluit
Opvliegers 5: Op safari (geannuleerd)
  • Musical & Show

Opvliegers 5: Op safari (geannuleerd)

Rian Gerritsen, Sandra Mattie, Anouk van Nes en Joanne Telesford (i.o.)

Wo 14 april 2021 - 20:15

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Programma

  • Aanvang 20:15
  • Verwachte eindtijd 21:45

Er is geen pauze

Exclusief consumptie

In dit vijfde deel van de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5.

Lachend in de overgang
Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Het rare gevolg is echter wel dat ze alle angsten waar ze eerder last van had helemaal kwijt lijkt te zijn. Ze durft alles! Misschien zelfs wel iets te veel?

Freek Vonk
Shirley heeft de mannen volledig afgezworen. Ze zoekt naar antwoorden in het rijk der dieren en als een op hol geslagen Freek Vonk probeert ze al haar dierenkennis in praktijk te brengen. Of is dit juist een afleidingsmanoeuvre? Joke haar huis is afgebrand en krijgt daardoor de kans om alles opnieuw te doen, de inrichting, kleuren, garderobe. Dit zorgt voor een grote onzekerheid: wie is ze zelf eigenlijk op dit punt in haar leven? Keuzes zijn leuk, maar als je op ruim twee derde van je leven zit, wat is er dan écht belangrijk? Hou je alles zoals het was of moet alles voor één keer nog helemaal anders? 

En Loes is verliefd, maar waar ze zich de afgelopen jaren als ‘oude fiets’ op de jongere mannen heeft gestort, is Nico 71 en miljonair. Is ze nu een jonge golddigger geworden of is het echte liefde? Heeft iets wel een toekomst als de buitenwereld er nu al zo veel van vindt? En een man van 71… hoe lang blijft dat nu eigenlijk leuk?

Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
regie: Martin Michel   
cast: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford
muziek: Jeroen Sleyfer

Bekijk de video

Wo 14 april 2021 - 20:15

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Programma

  • Aanvang 20:15
  • Verwachte eindtijd 21:45

Er is geen pauze

Exclusief consumptie

Anderen bekeken ook

ROCKY HORROR SHOW

Samen griezelen als voorproefje op Halloween! Hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegend...

RUMAG theater-event

Oordeel zelf: is RUMAG op het podium inderdaad hilarisch en over the top?