Zoeken Menu
Sluit
Massada
  • Popmuziek
  • Wereldmuziek

Massada

Za 12 september 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:30

Zonder pauze

Dit evenement is zonder pauze.

Latijns-Amerikaanse ritmes, percussie-rock en latin-rock in een Moluks jasje: dát is Massada! De Nederlands-Molukse band introduceerde een nieuwe sound in Nederland met opzwepende ritmische muziek. Dans en zing mee met Latin Dance, Sajang é en vele andere bekende nummers!

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekscene. De band is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland. Oprichter Johnny Manuhutu legde in de jaren 70 de basis van de band die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat. Percussionist Nippy Noya maakte o.a. deel uit van de befaamde percussionisten line-up die in de loop der jaren door Massada naar voren zijn gebracht.

Door hun spectaculaire optredens onder andere op Pinkpop en Java Jazz festival kregen ze lovende kritieken in delen van Europa en Azië en maakte de band hun live reputatie waar. Zelf benoemen ze hun muziek als Latin Rock/ Percussion Rock. Een van hun nummers; Sajang E is het enige Maleis/ Indonesisch getinte nummer dat in Nederland en o.a. in Duitsland en België ooit de hitparades heeft mogen betreden.

“Massada brengt unieke muziek wat geen kopie is van buitenlandse voorgangers. De muziek is gebaseerd op de Molukse moedercultuur en een combinatie van Westerse muziekinstrumenten, techniek, Zuid-Amerikaanse ritmes en oosters temperament. Bij deze band staat kwaliteit voorop. “ - Citaat bij de uitreiking van de Conamus zilveren Harp.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Musici:
Johnny Manuhutu - leadvocals
Rudy de Queljoe - guitar
Jopie Manuhutu - timbales
Jan Jermias - guitar
James Sabandar - bass
Freddy Anindjola - keys
Daniël Bloem-Beretty - conga's
Nippy Noya - percussions
Alvin Manuhuwa - Drums

Gelrepas houder? Dan kun je tegen inlevering van Coupon 59 voor € 5,- naar deze productie. Je kunt de bon inleveren bij ons bespreekbureau. Neem je Gelrepas mee.

Za 12 september 2020 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:30

Zonder pauze

Dit evenement is zonder pauze.

Anderen bekeken ook