Zoeken Menu
Sluit
ITS 2020 ON TOUR

ITS 2020 ON TOUR

ITS Festival & Rudolphi Producties

Wo 28 oktober 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:25

Zonder pauze (exclusief drankje)

De voorstelling gaat door en wordt eenmalig voor maximaal 30 bezoekers gespeeld. De kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen. 

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst tijdens ITS 2020 ON TOUR! Deze avond te zien: TANZMANSCHINE van Niek Vanoosterweyck - ATD Mime en THANK YOU van Olivier Herter - Toneelacademie Maastricht. 

Het ITS Festival is de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar gieten we de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm. In samenwerking met Rudolphi Producties, dat jaarlijks pas afgestudeerd theatertalent presenteert in Het Debuut, gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Ieder theater biedt een of meer studenten een podium om hun werk te tonen. Maak in vijf weken en twaalf steden kennis met de nieuwe lichting makers, acteurs en performers.

Ontdek de afstudeervoorstellingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Programmawijziging
De voorstelling ATD Mime klassikaal – IF YOU’RE GOING THROUGH HELL, KEEP GOING wordt vervangen door:

TANZMANSCHINE van Niek Vanoosterweyck - ATD
Een rauwe performance uitgevoerd door maker Niek Vanoosterweyck. Hij plaatst zichzelf in zijn meedogenloze Manschine, de uitputting tegemoet. De harde, sjamanistische techno muziek dreunt samen met het lichaam tegen het licht. Op zoek naar de ontsnapping binnen het onontkoombare systeem. Lees hier meer over TANZMANSCHINE.

THANK YOU van Olivier Herter - Toneelacademie Maastricht
Een performance die aanvoelt als een open laboratorium. De tijd en de herinnering, wordt door middel van taal en geluid vertraagd en versneld, herhaald en geplagieerd, vervormd en opnieuw geschapen. Lees hier meer over THANK YOU.

Mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, Dioraphte, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Melanie en Fonds Podiumkunsten

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Bekijk de video

Wo 28 oktober 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:25

Zonder pauze (exclusief drankje)