Zoeken Menu
Sluit
ITS 2020 ON TOUR

ITS 2020 ON TOUR

ITS Festival & Rudolphi Producties

Wo 28 oktober 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 15,00
  • CJP / jongeren tot 16 jr € 10,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst tijdens ITS 2020 ON TOUR! Deze avond te zien: If you're going through hell, keep going van ATD Mime en Thank You van Olivier Herter Toneelacademie Maastricht. 

Het ITS Festival is de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar gieten we de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm. In samenwerking met Rudolphi Producties, dat jaarlijks pas afgestudeerd theatertalent presenteert in Het Debuut, gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Ieder theater biedt een of meer studenten een podium om hun werk te tonen. Maak in vijf weken en twaalf steden kennis met de nieuwe lichting makers, acteurs en performers.

Ontdek de afstudeervoorstellingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

If you're going through hell, keep going (because that's not the place to stop) - ATD Mime
Een theatrale depressie waar je beter om kunt lachen dan huilen. Ons is een mooie toekomst beloofd maar tot op heden is er nog niks noemenswaardigs gebeurd. Wij hopen op een hoogtepunt maar ligt dat hoogtepunt misschien niet al achter ons? In een onnavolgbaar spel van dwingende kwadranten ploeteren wij ons naar het einde van de regenboog in de hoop dat zich daar een pot goud bevindt. Lees hier meer over If you're going through hell, keep going.

Thank you - Olivier Herter Toneelacademie MaastrichtEen performance die aanvoelt als een open laboratorium. De tijd en de herinnering, wordt door middel van taal en geluid vertraagd en versneld, herhaald en geplagieerd, vervormd en opnieuw geschapen. Lees hier meer over Thank You.

Mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, Dioraphte, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Melanie en Fonds Podiumkunsten

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Bekijk de video

Wo 28 oktober 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 15,00
  • CJP / jongeren tot 16 jr € 10,00

Programma

  • Aanvang 20:30