Zoeken Menu
Sluit
Drie zusters (geannuleerd)
  • Toneel
  • op avontuur

Drie zusters (geannuleerd)

Toneelschuur Producties | Eline Arbo

Wo 11 november 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30

De voorstelling is vanwege de nieuwe maatregelen helaas geannuleerd. De kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen.

Humoristische politieke voorstelling waarin een parallel wordt getrokken tussen Tsjechovs Drie Zusters en de positie van vrouwen in onze huidige tijd.

De Noorse regisseur Eline Arbo trekt in haar voorstelling een parallel tussen Tsjechovs drie zussen die op een beter leven hopen en de positie van vrouwen in onze huidige tijd. Waarom staat Nederland op plaats 38 op de wereldlijst van economische ongelijkheid tussen man en vrouw? Waarom ontwikkelt de emancipatie zich hier niet sneller? Vinden we het wel prima zo? Denken we dat het niet kan? Waarom staan we stil en dromen we van betere tijden, net zoals de drie zusters in Tsjechovs stuk? 

Eline Arbo maakt na haar theaterhit Weg met Eddy Bellegueule opnieuw een eigen radicale theaterbewerking. Ditmaal van Drie Zusters, de klassieker van Anton Tsjechov. Arbo geeft deze politieke voorstelling een lichte, humoristische en muzikale draai.

Noorwegen
Eline Arbo (1986) is afkomstig uit Tromsø, een kleine stad boven de poolcirkel in het noorden van Noorwegen. Na een studie Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Oslo verhuisde Arbo naar Amsterdam voor haar studie aan de Regie Opleiding van de Theaterschool Amsterdam die zij in 2016 succesvol afrondde.

Succesroman
In 2017 debuteerde Arbo zeer succesvol bij Toneelschuur Producties met Het lijden van de jonge Werther, waarvoor zij de BNG Bank Theaterprijs 2018 won. In het voorjaar van 2020 regisseerde zij een eigen bewerking van Weg met Eddy Bellegueule, de succesroman van Edouard Louis. Deze voorstelling werd bejubeld door pers en publiek en trok vrijwel overal uitverkochte zalen.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Wo 11 november 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30

Anderen bekeken ook

Girls & Boys

Een aangrijpende One Woman Show door Hadewych Minis. Wegens succes nogmaals terug in Stadstheater Arnhem. ...

Uitverkocht
Kaarten Info
De Vloer Op

De theaterversie van het populaire improvisatieprogramma van televisie. De improvisaties zijn vaak uiterm...

Uitverkocht
Kaarten Info
De Meisje

Een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.

Uitverkocht
Kaarten Info