Zoeken Menu
Sluit
De Oudejaarsconference 2020
  • Cabaret

De Oudejaarsconference 2020

Guido Weijers

Za 31 oktober 2020 - 20:15

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 31,00
  • CJP of jonger dan 16 € 26,00

Programma

  • Aanvang 20:15

Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je!

Guido Weijers produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 negen keer De Oudejaarsconference. Zijn shows waren bij zowel de publieke omroep als op commerciële zenders te zien. Welkom in het Stadstheater, Arnhem bij de tiende!

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

Darwin
In 2000 won Guido de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’. Hij toerde sindsdien met zes reguliere theatervoorstellingen door het land.
Guido is non-conformist en eet vlees noch vis. Iedereen mag geloven wat hij wil en Guido gelooft in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Zijn stichting Loens4Life haalde inmiddels meer dan 200.000 euro op voor KWF kankerbestrijding. Guido vindt het behoud van de aarde belangrijker dan een groeiende economie.

2020: de tiende keer
Weijers produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 negen keer ‘De Oudejaarsconference’. Zijn shows waren bij zowel de publieke omroep als op commerciële zenders te zien. Veel plezier bij de tiende!

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Za 31 oktober 2020 - 20:15

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

U wordt geplaceerd

  • Normaal € 31,00
  • CJP of jonger dan 16 € 26,00

Programma

  • Aanvang 20:15

Anderen bekeken ook

Welkom bij mijn zielige jeugd

Toen columnist en schrijver Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje w...

Plien & Bianca

Plien & Bianca, een uniek genre op zich, bevinden zich al jaren aan de top van de Nederlandse komedie. Hun...