Zoeken Menu
Sluit
De NEEhoorn (7+)
  • Familie
  • Toneel

De NEEhoorn (7+)

Met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING

Zo 19 januari 2025 - 14:30

Musis, Parkzaal

Aanmelden wachtlijst
Voor deze voorstelling is een wachtlijst beschikbaar
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Zitplaats € 25,00

Programma

  • Deuren open 13:30
  • Aanvang 14:30

De brutaalste musical van het jaar: NEE! – WELLES! – KUS m’n KONT – WAT? Gebaseerd op het populaire kinderboek van Marc-Uwe Kling. 

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING.   

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.   

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.  

Laat je verrassen door de ondeugende humor van De NEEhoorn en Peter Heerschop in dit filosofische avontuur over chagrijn, vriendschap en erbij horen.   

 

CREDITS 
Regie: Naomi van der Linden  
Script: Peter Heerschop  
Muziek: DIEHELEDING 
Cast: Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort  

Deze voorstelling staat in de theateropstelling in de Parkzaal van Musis 
Het Stadstheater wordt verbouwd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent. Dit doen we op andere locaties, voornamelijk in Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. In de Parkzaal staat een tijdelijke tribune, zodat er een theaterzaal ontstaat met goede zichtlijnen voor onder andere dans en toneel. De plaatsen op tribune zijn niet via de lift bereikbaar. 

Zo 19 januari 2025 - 14:30

Musis, Parkzaal

Aanmelden wachtlijst
Voor deze voorstelling is een wachtlijst beschikbaar
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Zitplaats € 25,00

Programma

  • Deuren open 13:30
  • Aanvang 14:30

Anderen bekeken ook