Zoeken Menu
Sluit
Cock
 • Toneel

Cock

Theater Oostpool

Wo 24 januari 2024 - 20:00

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 14,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 19,50

Programma

 • Deuren open 19:00
 • Aanvang 20:00
 • Verwachte eindtijd 21:45

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

In regie van Char Li Chung brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Op West End in Londen was Cock al een overdonderend succes. 

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling Cock.

CREDITS
Regie: Char Li Chung
Tekst: Mike Bartlett
Vertaling: Han van Wieringen
Spel: Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok en Sander Plukaard

► Char Li Chung
Char Li Chung maakte eerder al een succesvol drieluik over historische queer-figuren (Don Caravaggio, De Profundis en Edward II – The gay king) en trok afgelopen seizoen uitverkochte zalen met De Banangeneratie, een voorstelling over de Aziatische gemeenschap in Nederland. Nu is Char Li terug met een queer-voorstelling, deze keer gesitueerd in de wereld van nu.
Char Li Chung: “Cock biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit, onze obsessie met zekerheid en ons diepgewortelde ongemak met ambiguïteit. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?”

► Theater Oostpool
Theater Oostpool is het huisgezelschap van Musis & Stadstheater Arnhem en neemt je mee in wat de wereld nu bezighoudt. De verhalen zijn jong en vurig, maar ook persoonlijk en grappig. Ze kiezen voor een verscheidenheid aan achtergronden en culturen. Theater is voor iedereen. "Kom kijken, we hebben geen tijd te verliezen."

► Deze voorstelling staat in de theateropstelling in de Parkzaal van Musis
Het Stadstheater wordt verbouwd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent. Dit doen we op andere locaties, voornamelijk in Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. In de Parkzaal komt een tijdelijke tribune, zodat er een theaterzaal ontstaat met goede zichtlijnen voor onder andere dans en toneel.

Bekijk de video

Wo 24 januari 2024 - 20:00

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 14,50
 • Student Last Minute € 10,00
 • Zitplaats € 19,50

Programma

 • Deuren open 19:00
 • Aanvang 20:00
 • Verwachte eindtijd 21:45

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Anderen bekeken ook

Adolf

In de Engelstalige solo Adolf kruipt Pip Utton in de huid van Hitler. In de bunker in Berlijn anno 1945, gaat...

Uitverkocht
Kaarten Info