Zoeken Menu
Sluit
A Tribute to James Brown
  • Pop

A Tribute to James Brown

Jared Grant & Amsterdam Funk Orchestra

Wo 03 mei 2023 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Regulier € 27,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:20

Met pauze (inclusief drankje)

Na een succesvolle try-out in Q-Factory Amsterdam, brengt Amsterdam Funk Orchestra het Tribute to James Brown, met spectaculaire eigen arrangementen van Efraïm Trujillo in de theaters.

James Brown
Als iemand funk bij een groot publiek heeft laten doorbreken, dan is dat natuurlijk The Godfather of Soul. Meer dan ooit leeft James Brown in het collectieve geheugen. Natuurlijk vanwege klassiekers die iedereen kent als Sex Machine en Cold Sweat, maar ook vanwege de duizenden hip hop tracks die zijn gebaseerd samples van zijn Funky Drummer. De Grootste Funk Band van Nederland, Amsterdam Funk Orchestra, brengt
een vlammend en vet eerbetoon aan James Brown. En om dat goed te doen is er eigenlijk maar één iemand in Nederland die daarvoor in de huid van James Brown kan kruipen: Jared Grant (https://www.jaredgrant.com). Met Amsterdam Funk Orchestra krijgen de James Brown klassiekers de dikst mogelijke uitvoering. Get up!

Jared Grant
Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland en in 2019 won hij een aflevering van All Together Now een succesprogramma van RTL4. Na vele solo-optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared in september 2017 zijn eigen album gelanceerd; “Back to my Roots”. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De singles “Break Out” en “You” waren succesvol en worden veelvuldig gestreamd op de bekende platformen zoals Spotify, Apple Music en meer … Daarnaast zijn de singles te horen op Sublime FM, Radio 2, Q Music en vele regionale zenders. Er is een nieuwe Groove Supplier remix uit van YOU en voor de zomer volgde een nieuwe single. Waarna Jared Grant in oktober 2019 een nieuw album (track voor track) lanceert!

Wo 03 mei 2023 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Regulier € 27,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:20

Met pauze (inclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer komt naar Musis & Stadstheater om hun 10-jarig jubileum en nieuwe album te vieren, een ex...

Uitverkocht
Kaarten Info