Zoeken Menu
Sluit

Praktische informatie educatie

Rubrieken
Om je richting te geven hebben we de voorstellingen en concerten ondergebracht in rubrieken en vermelden we voor welke onderwijsrichtingen en leerjaren ze geschikt zijn. Schoolvoorstellingen op locatie herken je aan de sticker in de afbeelding.

De rubrieken zijn:
- Jong & Actueel, aansluitend op de belevingswereld van jongeren en relevante maatschappelijke thema’s
- Klassiekers & Geschiedenis, literaire en geschiedkundige thema’s en verhalen & het effect daarvan op de huidige tijd
- Buitengewoon & Arnhems, aanbod van Arnhemse topgezelschappen
- Muziek Toen & Nu, symfonische en moderne muziek al dan niet multidisciplinair

Prijs

Voor de meeste van de geselecteerde voorstellingen en concerten geldt het leerlingentarief van €12,-. Het aantal plaatsen per voorstelling voor deze prijs is beperkt.
Voor de schoolvoorstellingen op locatie geldt een ander tarief.
- De Nederlansche cocaïnefabriek + interactieve expositie in het Openluchtmuseum > €15,00 per leerling
- De Waarheidscommissie in het Huis der Provincie > €9,00 per leerling

Uiteraard kun je kiezen uit het andere reguliere aanbod. Daarvoor geldt het CJP-tarief. Zie onze website www.musisenstadstheater.nl

Begeleiding
Per 10 leerlingen verwachten we 1 begeleider. Voor de begeleider rekenen we alleen onze horeca- en servicetoeslag van €6,58.

Tickets reserveren
Tickets zijn eenvoudig te boeken via educatie@musisenstadstheater.nl. Vermeld duidelijk de datum + naam van de voorstelling + aantal leerlingen en begeleiders en op welke wijze je wilt betalen: via CJP-gelden of factuur. Wij zijn cultuurkaartacceptant.

Educatief ondersteunend lesmateriaal
Leerlingen en studenten halen het meest uit een voorstelling als ze voorbereid zijn. Veel gezelschappen ontwikkelen lesmateriaal of bieden een voorgesprek dan wel nagesprek aan.
Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Bel naar 026 – 3720717 of stuur een mail naar educatie@musisenstadstheater.nl