Zoeken Menu
Sluit

Kijk op theater

Kennismaken met theater? Als beginnende kijker meer kennis opdoen over toneel? In deze toneelkijkserie leer je kijken met een nieuwe blik.

Maarten Verhoef en Jos Schuring, twee bevlogen theaterkenners, bieden je tijdens de introductieavond (vrijdag 27 september 19:30 uur) handvatten om meer uit je voorstellingsbezoek te halen, geven je een kijkje achter de schermen over de totstandkoming van een theaterstuk en handige kijktips. Verder blikken zij vooruit op de vijf uiteenlopende voorstellingen die voor deze serie zijn geselecteerd. 

Deze kijkserie bestaat uit:

  • Introductieavond (vrijdag 27 september 19:30 uur) met muzikale omlijsting van muziektheatergroep Chordslip
  • 5 voorstellingen inclusief inleiding of nagesprek

Kosten: € 95,-

Bestel hier de kijkserie 

 

► Jos Schuring
Jos Schuring is hoofdredacteur van theatermagazine Scènes en werk(te) ook voor Theaterkrant, Haarlems Dagblad en Theaterkrant Magazine.

► Maarten Verhoef
Maarten Verhoef is momenteel werkzaam voor De Raad voor Cultuur (Den Haag) en was o.a. hoofd van de opleiding muziektheater bij ArtEZ (Arnhem), actief als artistiek directeur van Theater Kikker (Utrecht), artistiek leider van theater productiehuis Het Huis van Bourgondië (Maastricht), verbonden aan muziektheatergroep Orkater, (Amsterdam) en artistiek leider van verschillende festivals waaronder Festival Cement (Den Bosch) 

► Chordslip
Zij waren dé hitsensatie van 2023. Met hits als ‘Maak me Schoonmama’, ‘James de Hond’ en ‘Niet Huilen Babygirl’ veroverden de mannen van Chordslip de harten van zo’n beetje heel de wereld. Of in ieder geval heel Nederland. Nou ja, om precies te zijn, heel Arnhem.

► De voorstellingen

wo - 16 okt 2024 20:30 Matzer | Juul Vrijdag - De steen in mijn mond 

do - 21 nov 2024 20:30 De Warme Winkel - Brideshead revisited