Zoeken Menu
Sluit

Join de WijkJury van Arnhem!

Wil jij van oktober tot en met april gratis naar verschillende voorstellingen in Arnhem? Geef je dan nu op voor de WijkJury en bepaal samen met 12 anderen welke voorstelling in de prijzen valt.

De WijkJury is een groep van diverse jongvolwassenen tussen 18 en 28 jaar uit alle wijken van Arnhem en de dorpen eromheen. Samen bezoek je 8 theatervoorstellingen in Theater a/d Rijn en Musis & Stadstheater Arnhem. Je gaat in gesprek met de theatermakers over de thema's van de voorstelling en de keuzes die zij maken. Je deelt met elkaar hoe je de voorstelling hebt ervaren en kiest aan het einde van het seizoen een favoriet: "De keuze van de WijkJury". Deze gekozen voorstelling wordt vervolgens bekroond.

DATA THEATERVOORSTELLINGENArnhem zoekt WijkJury

- Dinsdag 4 oktober
- Woensdag 26 oktober
- Vrijdag 11 november
- Woensdag 7 december
- Donderdag 26 januari
- Vrijdag 10 februari
- Woensdag 1 maart
- Vrijdag 14 april

DATA JURY MEETINGS

- Dinsdag 22 november
- Dinsdag 17 februari
- Dinsdag 21 februari
- Donderdag 25 april.

 

Meedoen aan de WijkJury is gratis. Ben je tussen de 18 en 28 jaar, kan je alle data en zou je wel wat vaker naar het theater willen? Dan is het echt tijd om de WijkJury te joinen.
Aanmelden kan door te mailen vòòr 25 oktober naar Crystal Hassel (crystal@theateraanderijn.nl), Teamaanvoerder Crystal, ook wel roedelchef genoemd, voert met jou een kort kennismakingsgesprek in week 38 of 39. Eind week 39 hoor je of je in de jury zit. Op dinsdag 4 oktober is de kick-off van de WijkJury met een meet en greet, een fotoshoot én ga je de eerste voorstelling bezoeken!


Ken je nog iemand die een goed jurylid zou zijn, stuur deze oproep
dan vooral door!