Zoeken Menu
Sluit

Kaartverkoop

Voor vragen over onze (online) kaartverkoop helpen wij je graag. Ons bespreekbureau is bereikbaar via 026 - 443 73 43 en bespreekbureau@musisenstadstheater.nl.

Bespreekbureau Musis & Stadstheater Arnhem

Bereikbaarheid bespreekbureau

De kassa is een uur voor aanvang geopend op de locatie van het betreffende evenement. Bekijk hier de openingstijden van het Bespreekbureau.

Betaalmethoden

Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard, Podiumcadeaukaart, cadeaubon, tegoedbon, Gelrepas, Podiumpas en/of de Dit is PAS Arnhem.

Reserveren

Telefonisch bestelde kaarten blijven maximaal veertien dagen voor je gereserveerd, hierna vervalt de reservering. Is de periode tussen de reservering en de datum van het evenement korter dan veertien dagen, dan vervalt de reservering een half uur voor aanvang van het evenement.

Drankjes inbegrepen

Bij een evenement in Musis of de Grote Zaal van het Stadstheater is een drankje inbegrepen (Kleine Zaal & theatervoorstelling in tribuneopstelling in Muzenzaal uitgesloten), tenzij anders wordt vermeld. Bij familievoorstellingen is een glas ranja of fruitwater inbegrepen.

Gouden Rang 

Bij de theatervoorstellingen in de Parkzaal van Musis (vanaf seizoen 23|24) bieden wij een gouden rang: voor slechts € 10,- extra verzeker je je van de beste zitplaats, het mooiste zicht en het fijnste geluid. Voor aanvang van de voorstelling ontvangen we je graag voor koffie of thee met iets lekkers.

Kaarten ruilen of annuleren

Je kunt tot uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorstelling of het concert je kaarten ruilen voor een andere voorstelling, concert of voor een tegoedbon. Bel gerust met ons Bespreekbureau. De tegoedbon kun je ook gebruiken bij een toekomstige online bestelling. Per geruilde kaart berekenen we € 2,50 aan administratiekosten, met een maximum van €10,00. Wij geven geen geld (contant of via pin) retour. Onze tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig en kunnen niet ingeruild worden voor een cadeaubon. 

Wachtlijst

Als een voorstelling of een concert is uitverkocht, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Dit kan telefonisch en persoonlijk bij het bespreekbureau. Als er kaarten vrij komen nemen wij contact met je op. De wachtlijst blijft geldig tot één werkdag voor de voorstelling. Op de middag of avond van de voorstelling kunt je je vanaf een uur voor de aanvangstijd bij de kassa melden. De niet afgehaalde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang doorverkocht.

Kortingen

Podiumpas

Heb je een Podiumpas? Die kun jij bij ons gebruiken. Vanaf 30 dagen voor de voorstelling of concert kun jij een kaartje reserveren. Let op: dit kan alleen telefonisch of aan de balie. Meer informatie over de Podiumpas vind je op hun website. Onbeperkt naar voorstellingen en concerten voor € 35 per maand bij alle aangesloten podia. Ga voor lidmaatschap naar Podiumpas.nl. 
►Deze pas is niet geldig bij verhuringen

Gelrepas

Heb je een Gelrepas? Dan kan je deze bij ons verzilveren! Let op: verzilveren kan alleen telefonisch of aan de balie. 

CJP & jongeren

Heb je een CJP-pas? Dan profiteer je (meestal) van € 5,- korting op de normale entreeprijs. Bij de kaartcontrole vragen we naar je CJP-pas, je kunt naast de fysieke pas ook de digitale pas (via de app) laten zien. 

Studenten Last Minute

Studenten kunnen voor € 10,- naar voorstellingen en concerten. Deze korting geldt vanaf 12 uur op de dag zelf. Een aantal concerten en voorstellingen is uitgesloten, dit staat vermeld op onze website. Let op: neem altijd een studentenkaart mee, deze controleren we bij de toegang. Klik hier voor meer informatie!

ArtEZ 

ArtEZ-studenten van de opleiding Theater & Dans krijgen een extra korting op een aantal geselecteerde voorstellingen. Zij melden zich hiervoor aan bij hun eigen onderwijsbureau. 

Kinderen tot 16 jaar

Iedereen tot 16 jaar mag kaarten met het CJP-tarief bestellen. Bij jeugdtheatervoorstellingen gelden speciale prijzen voor kinderen.

Groepskorting

Groepen vanaf 10 personen krijgen vaak een korting van 10% op het totaalbedrag (met een regulier ticket). Neem hiervoor contact op met ons bespreekbureau via 026 - 443 73 43.

ACT-leden

ACT is de belangenvereniging voor professionele acteurs in Nederland. Als ACT-lid ontvang je een pas, die strikt persoonlijk is. Als lid betaal je voor toneelvoorstellingen € 10,-. Deze korting gaat in vanaf 12 uur op de dag van de toneelvoorstelling, kaarten zijn telefonsich te reserveren via 026 - 443 73 43. Let op dat je je ACT-pas bij je hebt.

Scholen 

In overleg met de afdeling educatie kunnen scholen vaak gebruik maken van speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact op met onze coöordinator Educatie Rosalinde Hauwert via rosalindehauwert@musisenstadstheater.nl of 026 – 3720 717.

Mindervaliden

Rolstoelplaatsen en begeleidersplaatsen

Alle zalen beschikken over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze reserveer je via 026 - 443 73 43. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is telefonisch reserveren noodzakelijk. Geef je bij je reservering de maten van je rolstoel door?

Wanneer je niet zelfstandig de zaal in kunt, raden wij aan een begeleider mee te nemen. Een begeleidersplaats (CJP-prijs) kan tegelijk met de rolstoelplaats worden gereserveerd. Neem ook hiervoor telefonisch contact op met ons bespreekbureau via 026 - 443 73 43.

Slechthorenden

Musis beschikt in de Parkzaal en in de Muzenzaal over een Assistive Sound FM systeem voor slechthorenden. Er zijn gratis ontvangers in bruikleen die in combinatie met inductieplaatjes en je  eigen gehoorapparaat het geluid versterken. Ook zijn koptelefoons beschikbaar die los van het gehoorapparaat werken.

Vraag voor aanvang van de voorstelling naar een van onze servicemedewerkers; zij helpen je dan graag verder.

Gevonden voorwerpen

Iets verloren of vergeten bij een bezoek aan Musis & Stadstheater? Wij registreren alle gevonden voorwerpen op de website Ilost.com. Zoek via deze link naar je verloren voorwerp, als je je eigendom in de lijst vindt dan kun je via de website van Ilost.com eenvoudig reageren.