Zoeken Menu
Sluit

Tickets & Service

We helpen graag om je te ondersteunen bij het aanschaffen van (online) tickets en het verstrekken van informatie. Tickets & Service is bereikbaar via 026 - 372 07 20 en tickets@musisenstadstheater.nl.

Bespreekbureau Musis & Stadstheater Arnhem

Bereikbaarheid Tickets & Service

Tickets & Service is een uur voor aanvang geopend op de locatie van het betreffende evenement. Bekijk hier de openingstijden van Tickets & Service.

Betaalmethoden

Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard, Podiumcadeaukaart, cadeaubon, tegoedbon, Gelrepas, Podiumpas en/of de Dit is PAS Arnhem.

Reserveren

Telefonisch bestelde kaarten blijven maximaal veertien dagen voor je gereserveerd, hierna vervalt de reservering. Is de periode tussen de reservering en de datum van het evenement korter dan veertien dagen, dan vervalt de reservering een half uur voor aanvang van het evenement.

Drankjes inbegrepen

Bij sommige evenementen in Musis zijn een drankje inbegrepen, je vind deze informatie op de webpagina van het evenement. Bij familievoorstellingen wordt er ranja of fruitwater klaargezet. 

Gouden Rang Theatervoorstellingen

Bij de theatervoorstellingen in de Parkzaal van Musis bieden wij bij de gouden rang, koffie of thee me wat lekkers vooraf aan de voorstelling voor maar slechts € 10,- meer krijg je dit arrangement al erbij.

Gouden Rang Klassieke concerten

Bij klassieke concerten zijn er soms ook gouden rangs plaatsen beschikbaar, voor een meerprijs van € 10,-  verzekeren deze tickets je van de beste zitplaats, het mooiste zicht en het fijnste geluid.  

Kaarten ruilen of annuleren

Je kunt tot uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorstelling of het concert je kaarten ruilen voor een andere voorstelling, concert of voor een tegoedbon. Bel gerust met Tickets & Service. De tegoedbon kun je ook gebruiken bij een online bestelling. Per geruilde kaart berekenen we € 2,50 aan administratiekosten, met een maximum van €10,00. Wij geven geen geld (contant of via pin) retour. Onze tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig en kunnen niet ingeruild worden voor een cadeaubon

Wachtlijst

Als een voorstelling of een concert is uitverkocht, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Dit kan online op de pagina van de voorstelling of het concert waar je graag heen wilt. Als er kaarten vrij komen nemen wij contact met je op. De wachtlijst blijft geldig tot drie werkdagen voor voorstellingen of concerten. 

Podiumpas

Heb je een Podiumpas? Die kun jij bij ons gebruiken. Vanaf 30 dagen voor de voorstelling of concert kun jij een kaartje reserveren. Let op: dit kan alleen telefonisch of aan de balie. Meer informatie over de Podiumpas vind je op hun website. Onbeperkt naar voorstellingen en concerten voor € 35 per maand bij alle aangesloten podia. Ga voor een lidmaatschap naar Podiumpas.nl. 
►Deze pas is niet geldig bij verhuringen
►Met deze pas kan je geen kaarten voor de gouden rang bij theatervoorstellingen reserveren/aanschaffen i.v.m. een gekoppeld arrangement

Gelrepas

Heb je een Gelrepas? Dan kan je deze bij ons verzilveren! Verzilveren kan telefonisch, per mail of aan de balie. Houd de laatste 8 cijfers van je pasnummer bij de hand om aan ons door te geven.  

Studenten Last Minute

Studenten kunnen voor € 10,- naar voorstellingen en concerten. Deze korting geldt vanaf 12 uur op de dag zelf. In het geval van een voorstelling of concert in de ochtend of middag geldt dit vanaf 12 uur de dag ervoor. Een aantal concerten en voorstellingen is uitgesloten, dit staat vermeld op onze website. Neem altijd je studentenkaart mee, deze controleren we bij de toegang. Klik hier voor meer informatie!

ArtEZ 

ArtEZ-studenten van de opleidingen Theater & Dans mogen als ze lid zijn bij hun eigen onderwijsinstelling gratis naar een geselecteerd aantal voorstellingen.  

Groepskorting

Groepen vanaf 10 personen krijgen een korting van 10% op het totaalbedrag. Popconcerten zijn hiervan uitgesloten.  

ACT-leden

ACT is de belangenvereniging voor professionele acteurs in Nederland. Als ACT-lid ontvang je een pas, die strikt persoonlijk is. Als lid betaal je voor toneelvoorstellingen € 10,-. Deze korting gaat in vanaf 12 uur op de dag van de toneelvoorstelling. Neem de ACT-pas mee naar de voorstelling om deze te laten zien bij binnenkomst. 

Scholen 

In overleg met de afdeling educatie kunnen scholen vaak gebruik maken van speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact op met onze Educatie coördinator Rosalinde Hauwert via rosalindehauwert@musisenstadstheater.nl.

Rolstoelplaatsen en begeleidersplaatsen

Alle zalen beschikken over een aantal rolstoelplaatsen. Om te reserveren kan je contact opnemen met Tickets & Service. Wanneer je niet zelfstandig de zaal in- of uit kunt kan je ook een begeleidersplaats erbij boeken. Geef je bij je reservering de maten van je rolstoel door? 

Slechthorenden

Musis beschikt in de Parkzaal en in de Muzenzaal over een Assistive Sound FM systeem voor slechthorenden. Er zijn gratis ontvangers in bruikleen die in combinatie met inductieplaatjes en je eigen gehoorapparaat het geluid versterken. Ook zijn koptelefoons beschikbaar die los van het gehoorapparaat werken.

Vraag voor aanvang van de voorstelling naar een van onze servicemedewerkers; zij helpen je dan graag verder.

Gevonden voorwerpen

Iets verloren of vergeten bij een bezoek aan Musis & Stadstheater? Wij registreren alle gevonden voorwerpen op de website Ilost.com. Zoek via deze link naar je verloren voorwerp, als je je eigendom in de lijst vindt dan kun je via de website van Ilost.com eenvoudig reageren.