Zoeken Menu
Sluit
Waar de wind woont (4+) (geannuleerd)
  • Familie

Waar de wind woont (4+) (geannuleerd)

Wie Walvis

Za 17 april 2021 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Programma

  • Start voorstelling 14:30
  • Deuren open 13:30

Humoristisch muziektheater voor de hele familie

Een poëtische familievoorstelling over de kracht van de verbeelding en de zoektocht naar geborgenheid. Met muziek geïnspireerd op flamenco en fado.

Hoe vang je de wind?
Een jongen is helemaal alleen. Alles en iedereen is weg en het enige dat klinkt is de wind. De jongen wil helemaal niets met de wind te maken hebben. De wind heeft immers alles kapot gemaakt. Hij besluit de wind te gaan vangen en op te sluiten. Maar hoe vang je wind? En hoe laat je wind ophouden met lawaai maken? Langzaam leert de jongen meer en meer over de wind en ziet dat de wind ook heel handig en zelfs grappig is. Hij zal de wind moeten gaan gebruiken om op een betere plek te kunnen komen. Maar om zich te laten meewaaien door de wind moet hij alles loslaten, en of hij dat durft...

Wie Walvis
Theatergroep Wie Walvis maakt humoristisch muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn. Het gezelschap ontwikkelt haar voorstellingen met wisselende muzikale spelers. Hierdoor kun je in de voorstelling zomaar verrast worden door een Mariachi band uit Mexico, een blazersensemble uit Rusland of een groep bluegrassmuzikanten uit Amerika. De stijl van de voorstellingen tuimelt van slapstick naar ontroerende momenten, van grote verhalen naar kleine geheimpjes en van intieme liedjes naar spectaculaire solo’s.

CREDITS
regie: Bram de Goeij
tekst: Amarins Romkema
cast en muziek: Tim Hammer, Amarins Romkema, Maarten Zaagman en Carlos Zorita Diaz

Za 17 april 2021 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Programma

  • Start voorstelling 14:30
  • Deuren open 13:30

Anderen bekeken ook

Assepoester (4+)

In Assepoester komt het sprookje tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maa...

Uitverkocht
Kaarten Info