Zoeken Menu
Sluit
Venice
  • Popmuziek
  • Grote namen

Venice

Live in concert

Wo 31 maart 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 33,50

Programma

  • Aanvang 20:30

In april van dit jaar verscheen het nieuwe album van Venice getiteld Jacaranda Street. Opnieuw grossieren Kipp, Mark, Michael en Pat Lennon in sfeervolle liedjes met razendknappe, harmonische samenzang, tot in de kleinste details geperfectioneerd. Ter promotie van het nieuwe album komen zij met band in het voorjaar van 2020 naar Europa en dus ook naar Arnhem!

Venice
Venice is een Amerikaanse band bestaande uit de broers en neven KippMarkMichael en Pat Lennon. De Lennons brengen eigen composities in de stijl van de EaglesCrosby, Stills, Nash & Young en Jackson Browne. De band werd opgericht in 1977 in Venice, een buurt in Los Angeles. Al in 1997 werd Venice in Nederland bekend dankzij een optreden in het radio- en tv-programma 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske. Met name in Nederland is de band wereldberoemd en hebben de sympathieke heren een grote en trouwe aanhang. De Lennons traden onder meer op in begeleidingsbands van Linda Ronstadt, Don Henley en Jackson Browne. David Crosby (Crosby, Stills, Nash & Young) noemde Venice de beste vocale groep van Amerika!

Deze show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis Arnhem en vindt plaats in de Parkzaal van Musis Arnhem.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Bekijk de video

Wo 31 maart 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

Rang 1

  • Normaal € 33,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook