Zoeken Menu
Sluit
Roel van Velzen (geannuleerd)
  • Pop

Roel van Velzen (geannuleerd)

Change Of Mind – Songs, Stories & Sofa Sessions

Za 16 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 26,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Naast een talentvolle zanger is VanVelzen een bevlogen artiest die als geen ander in staat is zijn publiek bij de voorstelling te betrekken. In Change Of Mind – Songs, Stories & Sofa Sessions wordt een avond lang gelachen, openhartige verhalen verteld, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt. Momenteel is VanVelzen ook te zien in Beste Zangers.

Een persoonlijk bericht van Roel en het hele team VanVelzen betreft de annulering:
Lieve allemaal,
In oktober en november van vorig jaar tourden de band en ik met heel veel plezier langs de theaters met onze ‘Change Of Mind’ theatervoorstelling. Met nieuwe liedjes, nieuwe energie en ongelooflijk blij dat we weer voor jullie konden spelen. Wat hadden we dat gemist, en wat was het fijn om jullie weer in de ogen te kunnen kijken, om samen te lachen en te zingen. 

Toen we op 27 november in Apeldoorn het slot applaus hoorden, wisten we dat de dag er na de theaters dicht zouden gaan, en er een onzekere periode zou aanbreken. Om niet van dag tot dag alle ontwikkelingen af te wachten, met de rekenmachine in de weer te hoeven en op het laatste moment goed of slecht nieuws te hoeven brengen, hebben we besloten dat nu het moment is om duidelijkheid te scheppen. Dat betekent helaas dat we een aantal shows niet kunnen spelen, waaronder de show in Arnhem.

We hopen jullie snel weer te zien. Onze excuses voor het ongemak.

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel van Velzen de succesvolle podcastserie Roels Sofasessies. Hierin praat Roel met gasten op buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Deze gesprekken worden door velen als inspirerend ervaren. Roel schreef er een aantal prachtige nieuwe liedjes over. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling Change Of Mind – Songs, Stories & Sofa Sessions.

In deze vijfde theatervoorstelling van VanVelzen, speelt en zingt de sympathieke zanger over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld. Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijk alle veranderingen te omarmen. 

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Bekijk de video

Za 16 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 26,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Gino Vannelli

Gino Vannelli werd in de jaren zeventig met zijn donkere lange haar, dramatische optredens en hartverscheurend...

Uitverkocht
Kaarten Info