Zoeken Menu
Sluit
VanVelzen
  • Popmuziek

VanVelzen

Change Of Mind – Songs, Stories & Sofa Sessions

Za 16 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 26,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Naast een talentvolle zanger is Roel van Velzen een bevlogen artiest die als geen ander in staat is zijn publiek bij de voorstelling te betrekken. In Change Of Mind – Songs, Stories & Sofa Sessions wordt een avond lang gelachen, openhartige verhalen verteld, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt. 

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel van Velzen de succesvolle podcastserie Roels Sofasessies. Hierin praat Roel met gasten op buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Deze gesprekken worden door velen als inspirerend ervaren. Roel schreef er een aantal prachtige nieuwe liedjes over. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling Change Of Mind – Songs, Stories & Sofa Sessions.

In deze vijfde theatervoorstelling van VanVelzen, speelt en zingt de sympathieke zanger over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld. Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijk alle veranderingen te omarmen. 

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Za 16 april 2022 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 26,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Waylon

Waylon gaat het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel ‘My Heroes Hav...

Overal Kom ik Thuis

Tijdens het reizen kan je elkaar ontmoeten en terugvinden. Stephanie en Eva hebben elkaar op zo’n reis o...

Karsu

De veelzijdige Amsterdamse zangeres mixt pop met jazz, klassiek en Turkse muziek! Samen met haar band brengt z...