Zoeken Menu
Sluit
In Nijmegen: TITANIC De Musical
  • Show

In Nijmegen: TITANIC De Musical

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod

Do 17 maart 2022 - 20:00

Stadsschouwburg Nijmegen, Theaterzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 49,50

Programma

  • Deuren open 19:00
  • Aanvang 20:00

Gegarandeerd een onvergetelijke avond uit! Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie.

TITANIC, gegarandeerd een onvergelijkelijke avond uit. Een van de grootste Broadway hits van het afgelopen decennium en winnaar van twee Tony Awards komt terug naar Nederland. Titanic vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt naar u toe in uw ‘eigen’ theater. Titanic heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

Droom mee met de derde klas passagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een catastrofale ontwerpfout maakte...

In deze bijzondere musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. 

TITANIC won maar liefst vijf Tony Awards (waaronder de awards voor Beste Musical en Beste Muziek) en een Drama Desk Award. 

In het kader 025 tippen Stadstheater Arnhem en Stadsschouwburg Nijmegen programmering van elkaar. Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: Titanic en Hij gelooft in mij.

 

Bekijk de video

Do 17 maart 2022 - 20:00

Stadsschouwburg Nijmegen, Theaterzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 49,50

Programma

  • Deuren open 19:00
  • Aanvang 20:00

Anderen bekeken ook

Musical Curtains

Rijnstad Vocaaltheater uit Arnhem is een ambitieus amateurgezelschap dat furore maakte met musicals als Titani...

Uitverkocht
Kaarten Info