Zoeken Menu
Sluit
Theaterreis naar Introdans: End of season (première) in Doetinchem
  • Dans
  • Theaterreis

Theaterreis naar Introdans: End of season (première) in Doetinchem

Do 19 juni 2025 - 18:30

Musis, Amphion Doetinchem

Aanmelden wachtlijst
Voor deze voorstelling is een wachtlijst beschikbaar
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Jongeren tot 30 jaar € 40,00
  • Zitplaats € 45,00

Programma

  • Deuren open 18:30
  • Aanvang 18:30

Een feestelijk zomers festijn vol nieuwe ontmoetingen en virtuoze balletten. Samen reizen wij met de bus af naar Amphion Theater in Doetinchem, zo mis je als echte Introdans-liefhebber deze voorstelling niet.

 Theaterreis naar Introdans
Het Stadstheater heeft tijdelijk haar deuren gesloten. Het theater wordt verbouwd zodat het hierna voldoet aan de wensen van deze tijd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent.
Voor de voorstellingen van Introdans, die niet in Arnhem te zien zijn, reizen we samen met de bus af naar Doetinchem, Apeldoorn of Nijmegen. Het ticket (45 euro) is een eersterangs entreekaartje inclusief busreis (retour). Samen met Introdans zorgen wij voor een goed verzorgde busrit plus een verrassing. Zo mis je als echte Introdans-liefhebber geen voorstelling. Bekijk hier het overzicht van de theaterreizen naar Introdans.

 Met de bus
De bus vertrekt vanaf Musis Arnhem. Ruim voor aanvang ben je in het theater om alvast te genieten van de sfeer en een drankje. Na de voorstelling gaan we samen terug met de bus naar Musis Arnhem. Er is een beperkte capaciteit, dus wees er snel bij!
In de servicemail, die jij een paar dagen van te voren ontvangt, vind je definitieve vertrektijd, de exacte vertreklocatie en de schatting hoe laat de bus weer in Arnhem is.

► De Podiumpas is niet geldig bij de theaterreizen.

Om de zomer feestelijk in te luiden presenteert Introdans aan het einde van het theaterseizoen ook dit keer weer een wervelende editie van End of Season. Naast diverse virtuoze hoogtepunten uit het recente Introdans-repertoire bevat het programma ook tal van verrassingen. Nieuwe makers worden geïntroduceerd, bijzondere gastdansers duiken op, en het gezelschap blikt terug op samenwerkingsprojecten met kunstenaars en organisaties uit andere disciplines. Zo is onder meer een nieuwe choreografie van Introdanser en choreograaf Jurriën Schobben te zien die hij voor de Piano Biënnale maakte. Choreograaf Jordy Dik geeft een voorproefje van het stuk dat hij voor de HubClub’26 creëert. Ook de stukken Caught van David Parsons en Lazarus van Oona Doherthy staan op het programma. Voor dansers die hun carrière beëindigen of naar het buitenland vertrekken is het jaarlijkse End of Season bovendien dé mogelijkheid om nog een laatste keer te schitteren en al hun talenten te etaleren.

“We willen met End of Season vooral een heerlijk swingend, zomers feestje bouwen. We kijken achterom, maar zeker ook vooruit naar nieuwe producties die op stapel staan, en alle verschillende onderdelen van het programma worden op een aanstekelijke, feestelijke manier met elkaar verbonden” aldus Introdans-directeur Roel Voorintholt.

"Introdans brengt met End of Season een levenslustig programma. Alsof de Introdansers aan het slot van het seizoen een nieuwe speeltuin mogen betreden, zo energiek bestormen ze de verschillende podia"
de Volkskrant

 

► Introdans
Al meer dan 50 jaar enthousiasmeert Introdans zo veel mogelijk mensen voor de danskunst: met hart, ziel en heel veel vakmanschap. Met een internationaal toonaangevend dansrepertoire door inspirerende danskunstenaars waarmee zowel een volwassen als een jong publiek wordt bediend. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit de kunst verbinden we mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Emoties worden invoelbaar: een rijke beleving. Introdans beweegt je!

Do 19 juni 2025 - 18:30

Musis, Amphion Doetinchem

Aanmelden wachtlijst
Voor deze voorstelling is een wachtlijst beschikbaar
Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Jongeren tot 30 jaar € 40,00
  • Zitplaats € 45,00

Programma

  • Deuren open 18:30
  • Aanvang 18:30

Anderen bekeken ook

Tipping point

Op zoek naar de perfecte balans. Tipping Point is een adembenemende balans-act waarin zes performers de confro...

Uitverkocht
Kaarten Info
Krijtje mij (4+)

Een interactief dansfeest voor het hele gezin. Al dansend en tekenend creëren wij samen een levend schets...

Uitverkocht
Kaarten Info
Jah!

JAH! van choreograaf Dalton Jansen is een ode aan de zwarte man in een westerse wereld en een viering van vade...

Uitverkocht
Kaarten Info