Zoeken Menu
Sluit
The Stones vs The Beatles - Battle
  • Popmuziek
  • Een heerlijke avond uit
  • Ode aan een legende

The Stones vs The Beatles - Battle

Wo 29 december 2021 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 35,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Rolling Stones of Beatles? Of allebei? De bands probeerden elkaar op muzikaal gebied te overtreffen waardoor het beste in hen naar boven kwam. In Battle gaan we terug in de tijd en hoor je de beste songs van deze iconen!

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak?

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps.

Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

In de pers

'De samenzang van de hele cast klinkt bij vlagen fenomenaal, en roept het geluid van die andere giganten uit de jaren zestig op: The Beach Boys. Een mooie battle met alleen maar winnaars.'

Friesch Dagblad

Bekijk de video

Wo 29 december 2021 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 35,00

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Ronnie Flex (wordt verplaatst)

Met ingang van zondag 28 november gelden er strengere maatregelen rondom evenementen. Dit betekent dat wij tot...