Zoeken Menu
Sluit
The Art of Being Human
  • Popmuziek

The Art of Being Human

Steffen Morrison

Do 01 juli 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 22,50

Programma

  • Aanvang 20:30

    Overige data

Steffen Morrison speelt al jaren de zalen plat, zijn gevoel voor soul is dan ook te vergelijken met grootheden als Otis Redding en James Brown. Zo waren zijn eerdere shows I’m A Soulman en It’s A Man’ s World een daverend succes. Maar hij wil verder gaan dan een avond vol moves en grooves, want soul gaat vooral om bezieling. En dit laat hij zien door zichzelf open te stellen, zijn onzekerheden te tonen, en te vertellen over zijn reis van vallen en opstaan.

Best geklede man
Maar wie is die charmante en goedlachse soulzanger nu echt? Welke emoties schuilen er achter de prachtige hoeden van een van Nederlands best geklede mannen? Welk verhaal wil hij vertellen met zijn eigen repertoire?

Goede moves en grooves
The Art Of Being Human gaat dieper dan een avond steengoede soulmuziek, verder dan goede moves en grooves, verder dan een avond genieten van een heerlijke band. Het gaat over Steffen. Over zijn twijfels en onzekerheden, over vallen en opstaan. Over zijn prestatiedrang die werd gevoed door zijn verleden.

Terug naar de basis
Steffen Morrison was de afgelopen jaren te zien als frontman in voorstellingen als I’m A Soulman en It’s A Mans World.
In zijn allereerste eigen theatertour gaat Steffen Morrison helemaal terug naar de basis. De basis waar eigen geschreven liedjes, zoals NPO Radio 2 Topsong Old Enough To Know Better de rode draad vormen voor een persoonlijke kennismaking met deze getalenteerde man. Puur en ongepolijst.Bekijk de video

Do 01 juli 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 22,50

Programma

  • Aanvang 20:30

    Overige data

Anderen bekeken ook