Zoeken Menu
Sluit
Talkshow - Hoe ik talent voor het leven kreeg
  • Verdieping & Verrijking

Talkshow - Hoe ik talent voor het leven kreeg

WAT WE DOEN

Di 08 maart 2022 - 20:15

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Normaal € 0,00

Programma

  • Deuren open 19:15
  • Aanvang 20:15
  • Verwachte eindtijd 21:15

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Rondom de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg, kun je ook de Expeditie bezoeken; een verdiepingsprogramma met onder andere deze talkshow, films, installaties, foto-tentoonstellingen en miniconcert. Dit doen de makers (WAT WE DOEN) om het contact tussen vluchtelingen en de Nederlandse samenleving te vergroten.

► Deze voorstelling is vrij toegankelijk. Je hoeft geen mondkapje meer op en er is ook geen coronatoegangsbewijs (3G) meer nodig.

Talkshow
De avond voor de voorstelling vindt er een Talkshow plaats met boeiende gasten, livemuziek, een column en nog veel meer. Tijdens de talkshow bespreken en bevragen we een aspect rondom het thema van Hoe ik talent voor het leven kreeg. Vaak zullen dit onderwerpen zijn die spelen in de stad en worden de actualiteiten besproken met de gasten aan tafel.

De talkshow in Arnhem is op dinsdagavond 8 maart, aanvang 20.15 uur en het onderwerp is 'Mens vs Systeem - hoe gaan we in dit land om met de menselijke maat als het gaat om vluchtelingen en asielzoekers?' Met als insteek; de nieuwe wet Inburgering.

Presentator en gespreksleider is Bahram Sadeghi en tot nu toe hebben we de Arnhemse wethouder Cathelijne Bouwkamp (GroenLinks) aan tafel als gast en de directeur van NewBees, Annemiek Dresen. Muzikale intermezzo is van Maria Kraaijkamp, deelnemer van het Amsterdams Kleinkunst Festival, die een speciaal geschreven lied over dit onderwerp zal opvoeren.

De talkshow duurt maximaal 60 minuten. Tickets zijn gratis, reserveren verplicht. Je mag ook komen zonder een kaartje voor de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg op 9 maart.

Expeditie
Voor en na de Talkshow en de voorstelling kun je op verkenning tijdens De Expeditie, het verdiepingsprogramma van Hoe ik talent voor het leven kreeg met onder andere films, installaties, foto-tentoonstellingen en miniconcert. Mensen uit het azc, statushouders, theaterliefhebbers, beleidsmakers, bedrijven, kunstenaars en bezoekers: iedereen is uitgenodigd om tijdens De Expeditie hun blikveld te verbreden, elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan over de vraag: wat vinden we menselijk?
Tijdens De Expeditie onderzoek je in verschillende ruimtes van het Stadstheater wat menselijkheid voor jou betekent. De Expeditie is gratis toegankelijk op dinsdag 8 maart 17:00 – 20:15 uur en woensdag 9 maart tussen 17:00-18:30 uur in Stadstheater Arnhem. Vanaf 19:00 uur alleen toegankelijk voor bezoekers met ticket voor de voorstelling. Houd er rekening mee dat je minimaal een half uur kwijt bent aan het doorlopen van deze expeditie.
Vrije inloop, je hebt geen ticket nodig.

Di 08 maart 2022 - 20:15

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

  • Normaal € 0,00

Programma

  • Deuren open 19:15
  • Aanvang 20:15
  • Verwachte eindtijd 21:15

Zonder pauze (inclusief drankje na afloop)

Anderen bekeken ook