Zoeken Menu
Sluit
Late Night Comedy
  • Cabaret
  • Jong talent

Late Night Comedy

in JANS'

Za 07 oktober 2023 - 22:30

JANS' Arnhem, Van Beinumzaal

Geen ticketverkoop, gratis entree.
Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 22:00
  • Aanvang 22:30
  • Verwachte eindtijd 23:45

Tijdens het Cabaretweekend organiseren wij samen met het Posttheater voor de eerste keer Late Night Comedy in Jans'. Ontdek onder leiding van MC Ruud Smulders het nieuwe cabaret- & stand-up talent! Gratis toegankelijk. * Je hoeft géén kaarten te bestellen, je kunt gewoon langskomen!

 Wina Ricardo
Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en een paar weken later won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van 'Let's Make Comedy'. Ze komt pas kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema's, grote thema's en actualiteiten.

 Lisa van Wageningen
Lisa van Wageningen is een Gutmensch, en daar heeft ze last van. Haar lievelingsonderwerpen zijn appels, kippen, de ekoplaza, gentrificatie, vaatwassers, en groene poep. Lisa speelt en ze zingt, en ze heeft het graag over dilemma's. Na avondcursussen aan de toneelschool Utrecht, volgde ze drie jaar, een dag in de week, de opleiding Playground aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2023 won ze Pucks Cabarettalent. Naast haar uit te kluiten gewassen cabarethobby, werkt Lisa vier dagen in de week aan het verduurzamen van de kweekvissector.

Verrassing
Naast Wina en Lisa komt er nog een derde artiest, dit blijft nog even een verrassing.

MC Ruud Smulders
MOET JE MEE MAKEN. OF NIET. DAT MAG JE HELEMAAL ZELF WETEN. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidieaanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs. Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent. Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, ‘Achter gesloten Deuren’. Dan herken je Ruud wel.

Za 07 oktober 2023 - 22:30

JANS' Arnhem, Van Beinumzaal

Geen ticketverkoop, gratis entree.
Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 22:00
  • Aanvang 22:30
  • Verwachte eindtijd 23:45

Anderen bekeken ook