Zoeken Menu
Sluit
Ronnie Flex (wordt verplaatst)
  • Popmuziek
  • Nederlandstalig

Ronnie Flex (wordt verplaatst)

Ronnie gaat naar huis

Za 04 december 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 25,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Met ingang van zondag 28 november gelden er strengere maatregelen rondom evenementen. Dit betekent dat wij tot 19 december gedeeltelijk in de pauze-stand gaan.Kaartkopers hebben een mail ontvangen over dat de show is uitgesteld.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat Ronnie Flex een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt, live in Musis!

Ronnie Flex groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Hij stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent in rappen, zingen en produceren. Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker, wat vooral duidelijk werd in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt.

Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiestenleven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis. Kom op visite en krijg een kijkje hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt hij zijn verhaal achter de muziek.

► Ronnie Flex verovert de zaal met muzikale eerlijkheid

► Ronnie's documentaire Voor Altijd Samen is nu te zien op Videoland.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Bekijk de video

Za 04 december 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 25,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Frans Bauer

Met zijn vaste orkest, de Holland Show Band, bezorgt Frans Bauer als vanouds een oergezellig avondje vol Holla...

Venice

Vorig jaar verscheen het nieuwe album van Venice getiteld Jacaranda Street. Opnieuw grossieren Kipp, Mark, Mic...