Zoeken Menu
Sluit
Ronnie Flex - Geannuleerd
  • Pop

Ronnie Flex - Geannuleerd

Ronnie gaat naar huis

Za 11 maart 2023 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Helaas hebben wij van het management vernomen dat Ronnie Flex zijn tournee en hiermee ook zijn show in Musis, Arnhem heeft geannuleerd.
Deze show was al voor de Corona pandemie geboekt en inmiddels sluit de show niet meer aan bij de huidige omstandigheden. Ronnie Flex heeft daarom besloten zijn hele tour te annuleren om zijn creatieve proces genoeg ruimte te geven en burn-out-achtige situaties te voorkomen.

Heb je tickets gekocht? Dan heb je als het goed is van ons een mail ontvangen met instructies hoe jij jouw tickets kunt deze restitueren. Kijk ook in je spam/ongewenste mailbox.
Onze excuses voor het ongemak en wij hopen je snel te zien bij een mooi concert in Musis!

Ronnie Flex groeide afgelopen jaren uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Hij stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent in rappen, zingen en produceren. Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker, wat vooral duidelijk werd in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt.

Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiestenleven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis. Kom op visite en krijg een kijkje hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt hij zijn verhaal achter de muziek.

► Ronnie Flex verovert de zaal met muzikale eerlijkheid

► Het is een zitconcert met vrije plaatskeuze

Bekijk de video

Za 11 maart 2023 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Racoon

De Zeeuwse band Racoon tourt dit najaar langs theaters in het hele land. Het indrukwekkende repertoire van de...

Uitverkocht
Kaarten Info
Judith Hill (US)

Judith Hill heeft een stem die eigenlijk alleen het grootste podium verdient. Rolling Stone omschreef haar per...

Uitverkocht
Kaarten Info