Zoeken Menu
Sluit
Ronnie Flex
  • Popmuziek
  • Muzikaal

Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis

Za 04 december 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 25,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat Ronnie Flex een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt, live in Musis!

Ronnie Flex groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Hij stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent in rappen, zingen en produceren. Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker, wat vooral duidelijk werd in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt.

Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiestenleven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis. Kom op visite en krijg een kijkje hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt hij zijn verhaal achter de muziek.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

Bekijk de video

Za 04 december 2021 - 20:30

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 25,50

Programma

  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Fuse live (info volgt)

Een grenzeloze topformatie in een eigen muzikale wereld: dat is Fuse. Kom het zelf ontdekken in Musis Arnhem!&...