Zoeken Menu
Sluit
Prinses Arabella: Aangenamelijk! (5+) (geannuleerd)
 • Familie

Prinses Arabella: Aangenamelijk! (5+) (geannuleerd)

Rose Stories

Za 30 april 2022 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 10,00
 • Normaal € 12,50
 • Student Last Minute € 10,00

Programma

 • Deuren open 13:30
 • Aanvang 14:30

Een muzikale familievoorstelling (5+) naar de populaire prentenboeken van Mylo Freeman, over de avonturen van het eigenwijze prinsesje Arabella. Een voorstelling vol kleurrijke personages als Prins Mimoen, Prinses Ling, Oppas Ushi die alles op haar rolschaatsen regelt en Oma Omi die precies weet hoe prinsesjes en prinsen zich horen te gedragen!

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Vanaf vandaag wil ze alles zelf doen. Broodbakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, detuinman of lakei komt,krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesjeniet.” Ook haar ouders hebben liever dat ze gewoon rustig in haar kamer gaat spelen. Ze zijnnamelijk nogal gestrest, omdat ze overdriedagen hoog bezoek verwachten van de minister-president. Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer. Arabella vindt alles maar stom.Maar opeens verschijnt er op haar kamer een meisje. Nina. En van Nina mag Arabella juistalles. Alles wat ze zelf wil doen. En Nina heeft de leukste ideeën en heeft overal weloplossing voor. Alleen kanniemand Nina zien of horen. Alleen Arabella. En dat maakt hetjuist leuk.Samen met Nina zet Arabella het paleis op stelten! Tot grote frustratie van haar ouders. Diehalen Omi erbij, om prinsessenles te geven. En oppas Ushi. Enook haar vriendjes PrinsesLing, Prinses Sophie en Prins Mimoen. Alles om ervoor te zorgen dat Nina verdwijnt. Maarniets helpt, want Arabella is zielsgelukkig met haar nieuwe beste vriendin.Dan besluit Arabella om met Nina haar ouders te helpen en in het geheim alles klaar temaken voor de komst van de minister-president. Maar of dat nu zo’n goed idee was?

Prinses Arabella: Aangenamelijk! is een vrolijke, energieke, en ondeugende voorstelling,waarin Arabella eenImaginary friendkrijgt, Nina. Met dezevriend breekt ze uit in eenfantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden. Een leerzame ervaring voorkinderen enouders

Over ROSE stories
ROSE stories vertelt verhalen in verschillende vormen: van een film tot een boek en van een programma tot een theatervoorstelling. Als theaterproducent is ROSE stories bekend van kinderproducties Noumi, Zusje Zeven, Ssst!, en de hit-voorstelling Melk & Dadels. ROSE stories hecht veel waarde aan een gemengd publiek en zet zich met succes actief in voor zalen die gevuld zijn met een mix van Nederlanders. Haar voorstellingen mochten positieve reacties ontvangen van zowel pers als publiek en werden alle geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. In 2018 ontving de organisatie bovendien de Gieskes Strijbis Podiumprijs voor haar vernieuwende bijdrage aan het Nederlandse theaterlandschap.

CREDITS
Gebaseerd op de boeken van Mylo Freeman
Script en Regie: Jasper Verheugd
Spel: Rochelle Deekman, Cystine Carreon, Samir Hassan, Murth Mossel, Julia van der Vlugt, Alexander Wolff
Componist: Randal Corsen
Decor/kostuums/poppen: Joris van Veldhoven

Za 30 april 2022 - 14:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • CJP / Jongeren tot 16 jaar € 10,00
 • Normaal € 12,50
 • Student Last Minute € 10,00

Programma

 • Deuren open 13:30
 • Aanvang 14:30

Anderen bekeken ook