Zoeken Menu
Sluit
POMO Tour (Post Modern)
  • Popmuziek
  • Spektakel

POMO Tour (Post Modern)

De Jeugd Van Tegenwoordig

Za 30 oktober 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 30,00

Programma

  • Aanvang 20:00

    Overige data

Luxor Live en Musis halen De Jeugd Van Tegenwoordig terug naar Arnhem! Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo gaan POMO met hun 2021 Clubtour. Extra show op 30 oktober! 

Get Post Modern with De one and only Jeugd Van Tegenwoordig! De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.

De Jeugd Van Tegenwoordig
Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd een revolutie met Watskeburt?!. De daaropvolgende jaren bracht de band 7 albums uit en scoorde talloze hits als Sterrenstof, Get Spanish, Hollereer, De Formule en recent Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten meerdere malen AFAS Live uit. Een voorlopig hoogtepunt beleefde de mannen vorig jaar toen ze hun 1000e show speelden in een uitverkocht Olympisch Stadion!

POMO
De Jeugd komt voor het eerst sinds 2014 met een clubtour naar Arnhem. Get Post Modern en selecteer je meest sensationele outfit want de dresscode is wit.

Voorprogramma
Baby Boys geven de support show tijdens de POMO TOUR. De verlegen stijliconen zitten bij het label van Faberyayo en hun schattige album VERLEGEN is precies vandaag uitgekomen en staat vol bangers. Ze zijn jong, bombastisch onzeker en gedript in onschuld en designer.

►Een samenwerking tussen Musis en Luxor Live en vindt plaats in de Parkzaal van Musis
►Dit is een staconcert

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Za 30 oktober 2021 - 20:00

Musis, Parkzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 30,00

Programma

  • Aanvang 20:00

    Overige data

Anderen bekeken ook

Taksim Trio

Het nieuwe festival Masters of Anatolia start in Musis met het beroemde Taksim Trio! Het Istanbulse trio...

Douwe Bob (geannuleerd)

Rusten is niks voor Douwe Bob en na een jaar waarin de zanger slechts een handjevol optredens heeft kunnen doe...