Zoeken Menu
Sluit
Pink Floyd Project - The Wall 40 Years
  • Pop
  • samen met vrienden

Pink Floyd Project - The Wall 40 Years

Za 06 november 2021 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 42,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:35

Met pauze (inclusief drankje)

Pink Floyd Project is een van de meest gewaardeerde tributebands van Nederland! In The Wall 40 Years wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd. Een spectaculaire show met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties en quadrafonisch geluid!

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. The Wall 40 Years is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands.

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit. Pink Floyds magnum opus The Wall, met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van The Wall kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die u nu terug kunt zien in The Wall 40 Years. Nog nooit eerder zag u zoiets dergelijks in het Nederlandse theater!

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

► Maak kans op een Vip-arrangement
Win een rondleiding backstage, op het toneel én tijdens de soundcheck en ontvang na afloop een hapje en drankje. Koop minimaal 2 tickets en maak automatisch kans! Op 4 november verloten wij 2x2 Vip-arrangementen onder alle ticketkopers.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Bekijk de video

Za 06 november 2021 - 20:30

Musis Arnhem, Parkzaal

Uitverkocht
Geweest

Prijzen vanaf

  • Vanaf € 42,50

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Verwachte eindtijd 22:35

Met pauze (inclusief drankje)

Anderen bekeken ook

Edsilia Rombley

Met haar 25-jarig jubileum keert Edsilia Rombley terug in de theaters met haar nieuwe tour: In Balans, naar he...

Uitverkocht
Kaarten Info
40UP - Let's dance again!

40UP komt voor de derde keer naar Musis! Ga terug naar de goede oude tijd en beleef een unieke avond met herke...

Uitverkocht
Kaarten Info