Zoeken Menu
Sluit
PIANO BIËNNALE: De Magische Draaimolen
  • Klassiek
  • Familie

PIANO BIËNNALE: De Magische Draaimolen

Daria van den Bercken, Pavel Kolesnikov, Samson Tsoy

Za 15 mei 2021 - 16:00

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Prijzen

  • Vanaf € 12,50

Programma

  • Start voorstelling 16:00
  • Deuren open 15:00

De Magische Draaimolen is onderdeel van PIANO BIËNNALE. Het pianofestival waarbij een interactieve wereld van muziek, kunst en dans ontstaat rondom de piano. Het festival vindt van 13 tot en met 16 mei 2021 plaats in Arnhem en Nijmegen én online door middel van livestreams, live chats en interactieve talkshows.

Over De Magische Draaimolen
FAMILIECONCERT – VOOR ALLE LEEFTIJDEN. 1985. De zesjarige Daria dartelt bij de juf aan de overkant van de straat binnen en begint met haar eerste muzieklessen. De eerste kinderstukjes klinken dat jaar door de woonkamer. Elke dag tien minuten oefenen, dat is het credo. Het brengt het haar in nieuwe werelden. Een paar duizend kilometer verderop start Pavel in Novosibirsk met pianolessen. Hij speelt dagelijks fantasierijke dansen en leert langzaam steeds beter spelen. In zijn hart groeit de wens om musicus te worden.

2021. Daria en Pavel ontmoeten elkaar op het podium en laten elkaar de werken uit hun jeugd horen. Pianostukken die hun fantasie prikkelden, hun hart raakten en die hun techniek verbeterd hebben. Pavel, Daria en hun vriend Samson spelen muziek van Tsjaikovski, Prokofjev, Schumann, Goebaidoelina, Kabalevski en Moessorgski. Laat je meevoeren in de muziek uit de vroege loopbaan van Pavel en Daria. Laat je fantasie de vrije loop, droom er lustig op los. En laat je tot slot meenemen op een ultieme muziekreis naar een schilderijententoonstselling.

PROGRAMMA
Div. - 
Een suite met 16 kinderstukjes
M. Moessorgski -
Schilderijententoonstelling voor piano solo

Bekijk het volledige programma op ► pianobiennale.com

CREDITS
Joke van Leeuwen, verteller
Daria van den Bercken, piano
Pavel Kolesnikov, piano
Samson Tsoy, piano

Za 15 mei 2021 - 16:00

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten

Prijzen

  • Vanaf € 12,50

Programma

  • Start voorstelling 16:00
  • Deuren open 15:00

Anderen bekeken ook