Zoeken Menu
Sluit
Jan Rot (geannuleerd)
  • Pop
  • Muziek & Theater

Jan Rot (geannuleerd)

O ja!

Vr 08 mei 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30

Alle concerten/voorstellingen tot 1 juni afgelast vanwege het coronavirus.

Naar aanleiding van de persconferentie (23 maart) van het kabinet en het RIVM, waarin is gecommuniceerd dat bijeenkomsten vanaf 100 mensen per direct niet langer zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt om alle geplande voorstellingen en concerten tot 1 juni op te schorten.

Jaren-negentighits op z’n Jan Rots

Het kon niet uitblijven: na de heerlijke tijdreizen door de jaren zeventig en tachtig neemt Jan Rot ons mee naar eind vorige eeuw. Dichtbij en toch al best lang geleden.

Collectief geheugen
Jan waagt zich aan jaren negentig-hits van Nirvana en U2 tot de sentimentele hit uit Titanic, plus natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja!-momenten uit het collectief geheugen: Twin Peaks, stier Herman, Take That in Ahoy of Sinterklaas bij Jiskefet. Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: ‘Mmm, jaren negentig, heb ik niet veel mee.’ Laat dat maar aan Jan over, oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen! 

“De Koning van de hertaling is Jan Rot,” zei Frits Spits in de Taalstaat. “En op dit moment misschien wel de beste tekstdichter van Nederland. Die taal lijkt van elastiek, zeg. Hij maakt het onmogelijke mogelijk.”

Vol humor
“Tien teksten lezen van Jan Rot per dag en je bent maanden gelukkig,” schreef de Volkskrant over zijn liedbundel #stopdetijd. Kun je nagaan hoe heerlijk het is om de man er zelf bij te horen, met zang, piano en gitaar – als altijd vol humor en aanstekelijk enthousiast!

regieadvies: Owen Schumacher

Bekijk de video

Vr 08 mei 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht

Programma

  • Start voorstelling 20:30
  • Deuren open 19:30

Anderen bekeken ook

Sheila E.

Sheila E. wordt beschouwd als één van de meest succesvolle percussionisten ter wereld en sc...

Iris Hond

Dichtbij is een openhartig, intiem en betoverend programma waarin Iris Hond, samen met strijkkwartet Aris...

Keb' Mo' Solo

Bluesgrootheid Keb’ Mo’, de artiestennaam van Kevin Moore, staat bekend als de ‘meester van...