Zoeken Menu
Sluit
Jan Rot (geannuleerd)
  • Pop
  • Muziektheater

Jan Rot (geannuleerd)

O ja!

Vr 08 mei 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Alle concerten/voorstellingen tot 1 juni afgelast vanwege het coronavirus.

Naar aanleiding van de persconferentie (23 maart) van het kabinet en het RIVM, waarin is gecommuniceerd dat bijeenkomsten vanaf 100 mensen per direct niet langer zijn toegestaan, zijn wij genoodzaakt om alle geplande voorstellingen en concerten tot 1 juni op te schorten.

Jaren-negentighits op z’n Jan Rots

Het kon niet uitblijven: na de heerlijke tijdreizen door de jaren zeventig en tachtig neemt Jan Rot ons mee naar eind vorige eeuw. Dichtbij en toch al best lang geleden.

Collectief geheugen
Jan waagt zich aan jaren negentig-hits van Nirvana en U2 tot de sentimentele hit uit Titanic, plus natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja!-momenten uit het collectief geheugen: Twin Peaks, stier Herman, Take That in Ahoy of Sinterklaas bij Jiskefet. Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: ‘Mmm, jaren negentig, heb ik niet veel mee.’ Laat dat maar aan Jan over, oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen! 

“De Koning van de hertaling is Jan Rot,” zei Frits Spits in de Taalstaat. “En op dit moment misschien wel de beste tekstdichter van Nederland. Die taal lijkt van elastiek, zeg. Hij maakt het onmogelijke mogelijk.”

Vol humor
“Tien teksten lezen van Jan Rot per dag en je bent maanden gelukkig,” schreef de Volkskrant over zijn liedbundel #stopdetijd. Kun je nagaan hoe heerlijk het is om de man er zelf bij te horen, met zang, piano en gitaar – als altijd vol humor en aanstekelijk enthousiast!

regieadvies: Owen Schumacher

Bekijk de video

Vr 08 mei 2020 - 20:30

Stadstheater Arnhem, Kleine Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 19:30
  • Aanvang 20:30

Anderen bekeken ook

Best of Ireland

The Best of Ireland is een uniek theaterconcert waar je naast de traditionele folksongs, ook de grote hits van...

Uitverkocht
Kaarten Info
Belle Perez

Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn de voorbode dat Belle...

Uitverkocht
Kaarten Info