Zoeken Menu
Sluit
Naakt
  • Dans

Naakt

Isabelle Beernaert

Za 12 juni 2021 - 16:00

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 15:00
  • Aanvang 16:00
  • Verwachte eindtijd 17:10

Zonder pauze (exclusief drankje)

Isabelle Beernaert, bekend van tv-programma’s als So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle, weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken.

Na Le Temps perdu en Laat Me is NAAKT alweer de elfde productie van Beernaert, op etnische muziek met een oerkracht.

Combinatie van klassieke, moderne en etnische dans
Isabelle studeerde dans aan de Koninklijke Balletschool van Vlaanderen, wat haar een fundamentele klassieke en technische basis gaf. Daarnaast ontwikkelde ze zich in moderne technieken, zoals Martha Graham, Lester Horton, Limon en Matt Mattox. Ze bekwaamde zich ook in etnische dansen, zoals Spaanse, Bulgaarse, Indiase en Afrikaanse, wat zij weer combineert met actuele kennis van moderne stijlen zoals hiphop en breakdance. Isabelle werkte als choreografe met en voor verschillende (inter)nationale evenementen en tv-shows, waaronder de internationale tv-hit So You Think You Can Dance.

“Door mijn persoonlijke naaktheid te delen kan ik waarlijk geven.” Een verhaal dat de grenzen doorbreekt van de door ons gemaakte realiteit, dat verder kijkt dan slechts de vorm. Want de echte vorm is de uiterlijke uitdrukking van de innerlijke inhoud, aldus Isabelle Beernaert. De choreografe wil haar gevoelens uitdrukken in dans, niet omfloerst of impliciet, maar direct en leesbaar voor een groot publiek: emoties helder als glas.

Isn’t it odd.
We can only see our outsides,
but nearly everything happens on the inside.’
(Charly Mackesy)

Za 12 juni 2021 - 16:00

Stadstheater Arnhem, Grote Zaal

Uitverkocht
Geweest

Programma

  • Deuren open 15:00
  • Aanvang 16:00
  • Verwachte eindtijd 17:10

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook