Zoeken Menu
Sluit
Lunchlezing: Podiumangst (geannuleerd)
 • Verdieping & Verrijking

Lunchlezing: Podiumangst (geannuleerd)

door Marleen Drewes

Di 01 februari 2022 - 12:00

Musis Arnhem, Balkonzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Normaal € 15,00
 • Studentenpas € 10,00

Programma

 • Deuren open 11:00
 • Aanvang 12:00
 • Verwachte eindtijd 13:30

Tijdens deze lunchlezing vertelt Marleen Drewes over podiumangst vanuit haar achtergrond als psycholoog en coach. Zij ontwikkelt trainingen voor podiumkunstenaars en schrijft boeken, zoals Podiumhelden.

De lunchlezing is inclusief een lunch.

► Interessante sprekers in combinatie met een verzorgde lunch voor € 15,00. Kom tijdens de lunch naar Musis voor een inspirerende pauze.

Marleen Drewes werkte tien jaar als internationaal model. Na het behalen van haar doctoraaldiploma Communicatiewetenschap aan de Universiteit Van Amsterdam werkte zij als communicatieadviseur en organisator van een fotografieprijs in de culturele sector. Na het afronden van haar doctoraal Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam startte zij een praktijk voor kinder & jeugdpsychologie en werkt als coach voor professionals die op hoog niveau moeten presteren. Daarnaast ontwikkelt zij trainingen voor podiumkunstenaars en voor het bedrijfsleven (o.a. burn-outpreventie) en schrijft boeken over psychologie, zoals Podiumhelden. Zij werkt momenteel aan een boek voor adolescenten over burn-out en schoolpaniek. In samenwerking met actrice, speechcoach en doula Monique van der Werff ontwikkelt zij een cursus voor zwangere vrouwen en hun partners om zich met vertrouwen voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap. Marleen Drewes heeft zich postdoctoraal geschoold in de cognitieve gedragstherapie en EMDR, is mindfulnesstherapeut en oplossingsgerichttherapeut. Zij doet jaarlijks aan nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied.

► Toegang met een QRcode via de CoronaCheck-app
U krijgt toegang tot onze concerten, evenementen en voorstellingen met een coronatoegangsbewijs, dit is een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Toon bij de ingang een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van deze QRcode, altijd in combinatie met een identiteitsbewijs. Meer informatie over de CoronaCheck-app vindt u hier.

Di 01 februari 2022 - 12:00

Musis Arnhem, Balkonzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Normaal € 15,00
 • Studentenpas € 10,00

Programma

 • Deuren open 11:00
 • Aanvang 12:00
 • Verwachte eindtijd 13:30

Anderen bekeken ook

Kijk op theater

Kennismaken met theater? Als beginnende kijker meer kennis opdoen over toneel? In deze toneelkijkserie leer je...

Uitverkocht
Kaarten Info