Zoeken Menu
Sluit
Leonie Meijer
  • Popmuziek
  • Een heerlijke avond uit

Leonie Meijer

Perfect Solitude

Wo 30 juni 2021 - 20:00

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 24,50

Programma

  • Aanvang 20:00

    Overige data

Wat is de kracht en de schoonheid van alleen zijn? Zangeres Leonie Meijer ontdekte het de afgelopen jaren voor zichzelf. In Musis Arnhem deelt ze haar bevindingen met het publiek met nieuwe liedjes.

De ontdekkingstocht van Leonie Meijer
In haar zoektocht naar de essentie van muziek werkte Leonie de afgelopen jaren samen met verschillende musici en componisten uit uiteenlopende genres. Echter, de drang om haar eigen muzikale authenticiteit te ontdekken werd steeds groter.

Overtuigd van het feit dat de werkelijke drijfveren om te zingen en componeren diep van binnen geworteld zitten, besloot Meijer een periode van bezinning in te gelasten. Op zichzelf, thuis met gitaar, piano en opnameapparatuur. Muziek componeren met zo min mogelijk bemoeienis van de buitenwereld. Dit leidde tot een confrontatie met oorverdovende stilte, verrassende ontdekkingen en uiteindelijk een aantal prachtige nieuwe popsongs. Eén ding wordt duidelijk; als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken.

►Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
►Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

 

Wo 30 juni 2021 - 20:00

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Bestel kaarten
Laatste kaarten!

Prijzen

  • Vanaf € 24,50

Programma

  • Aanvang 20:00

    Overige data

Anderen bekeken ook