Zoeken Menu
Sluit
Kindermuziekweek: Bon Dia (4+)
 • Familie
 • Muziektheater

Kindermuziekweek: Bon Dia (4+)

Izaline Calister & Thijs Borsten

Za 13 april 2024 - 14:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Bepaal jouw tarief A € 5,00
 • Bepaal jouw tarief B € 10,00
 • Bepaal jouw tarief C € 15,00

Programma

 • Deuren open 13:30
 • Aanvang 14:30
 • Verwachte eindtijd 15:30

Zonder pauze (exclusief drankje)

Izaline Calister, de koningin van de tumba, en Thijs Borsten, de koning van de kinderliedjes, zijn wat van plan en alle kinderen mogen het weten!

Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

Bon dia, goeiemorgen is een muziektheatervoorstelling rondom een bonte verzameling kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire. De liedjes worden tweetalig, in zowel het Papiaments als het Nederlands gezongen door Izaline Calister begeleid door pianist Thijs Borsten (bekend van de succesvolle cd-serie Trapperdetrap en de Liedjesatlas) en percussionist Danny Rombout. Kiki Jaski verzorgt het script en de regie.

Bepaal zelf jouw ticketprijs

Bij Musis & Stadstheater willen wij zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met alles wat muziek en theater te bieden hebben. Helaas, is dit niet voor iedereen haalbaar. Daarom hanteren wij tijdens De Kindermuziekweek een Pay what you want - systeem. Oftewel; je betaalt wat jij kwijt wilt of kunt.

Hoe werkt dat?
De tickets voor de geselecteerde voorstelling tijdens De Kindermuziekweek kent drie tarieven:
A. € 5,- | B. € 10,- | C. € 15,-

Tarief B €10,- is de prijs van een ticket in de reguliere verkoop.
Verlaagt het lagere, tarief A €5,-, de drempel voor jouw bezoek? Dan ben je helemaal vrij dat tarief te kiezen.
Kun jij je een hogere ticketprijs, tarief C €15,-, veroorloven? Dan help jij samen met ons mee om meer kinderen kennis te laten maken met muziek en theater.

Tijdens De Kindermuziekweek kun je enkel bij deze voorstelling zelf jouw ticketprijs bepalen.

► Gelrepas
Heb je een Gelrepas? Dan betaal je voor deze voorstelling € 2,50. Dit bedrag kun je betalen met je Gelrepas. Neem contact op met ons bespreekbureau (026-4437343 of bespreekbureau@musisenstadstheater.nl) om jouw plek te reserveren!

De samenwerking tussen Izaline Calister en Thijs Borsten begon met de voorstelling Eiland van mijn vader, een programma over liefde en familie op Curaçao, dat met veel succes in Nederland en op Curaçao gespeeld werd.

Izaline Calister
De Antilliaanse zangeres Izaline Calister heeft voor de fijnproevers van live-muziek in Nederland geen introductie nodig. Ze won een Edison voor 1 van haar 10 cd’s, werd geridderd in de orde van Oranje-Nassau voor haar grensoverschrijdende oeuvre, haar aandacht voor geschiedenis en haar charitatieve werk. Ze heeft ruimschoots haar sporen verdiend op de diverse podia, in de jazz, wereldmuziek en kindervoorstellingen.

Thijs Borsten
Duizendpoot Thijs Borsten speelt piano en gitaar, is componist, arrangeur en niet te vergeten verzamelaar van kinderliedjes van over de hele wereld. Hij maakte met verschillende zangeressen liedjesboeken, waarvan de Liedjesatlas de bekendste is. Het lag voor de hand dat Izaline Calister op enig moment met Thijs Borsten zou gaan samenwerken. Het hoogtepunt van hun samenwerking tot nu toe mag genoemd worden de voorstelling Eiland van mijn vader, een programma over liefde en familie op Curaçao, dat met veel succes in Nederland en op Curaçao gespeeld werd.

In de pers

'Met een mengeling van jazz en Caraïbische muziek is Bon dia, goeiemorgen aanstekelijk en in de tweetalige liedjes vloeien de zinnen in het Nederlands en Papiaments als vanzelf samen.'

Theaterkrant

'De kinderen sluiten Izaline die in haar pyjama over het podium danst meteen in hun hart. Ze zingen mee met de liedjes en dansen uitgelaten tussen de stoelen door.'

Theaterkrant

Bekijk de video

Za 13 april 2024 - 14:30

Musis, Muzenzaal

Uitverkocht
Geweest
Laatste kaarten!

Prijzen vanaf

 • Bepaal jouw tarief A € 5,00
 • Bepaal jouw tarief B € 10,00
 • Bepaal jouw tarief C € 15,00

Programma

 • Deuren open 13:30
 • Aanvang 14:30
 • Verwachte eindtijd 15:30

Zonder pauze (exclusief drankje)

Anderen bekeken ook